6 Лютого 2018
Новини

Винахідливий ловелас подорожує безкоштовно за рахунок дівчат

Винахідливий ловелас подорожує безкоштовно за рахунок дівчат

Мандрівник Ентоні Ботта зумів відвідати 20 міст, не витративши ні копійки. Як повідомляє dailymail.co.uk нічліг він знаходить завдяки додатку Tinder.

25-річний хлопець стверджує, що винайшов «тіндер-серфінг» (на зразок Каучсерфінга). Щоб відвідати два десятка великих міст Європи, він познайомився з трьома тисячами дівчат. З них йому погодилася надати притулок двадцять одна незнайомка. За два місяці мандрівник побував у Бельгії, Нідерландах, Німеччині, Австрії, Угорщини, Польщі, Словаччини та Чехії.

Ботта виробив безпомилкову методику знайомства. Він писав дівчині, що вона - його перший збіг за інтересами в новому місті. Потім він скидав новій знайомій посилання на профіль в соціальних мережах і пропонував дати йому нічліг. За словами молодого чоловіка, це розтоплює лід в серцях навіть скептично налаштованих дівчат.

Ботта використовує платну функцію Tinder Plus, яка дозволяє вибирати місто для перегляду профілів жителів і не обмежує кількість свайпів (практично те ж, що і лайки, ставляться до фото в цьому додатку).

«Іноді це кращі поїздки, іноді гірші, але я багато про себе дізнався в цих подорожах», - каже винахідник.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали