6 Лютого 2018
Новини

Школяр викликав стриптизерку за рахунок батьків

Школяр викликав стриптизерку за рахунок батьків

Підліток зі США викликав стриптизерку в школу і був покараний. Про це повідомляє upi.com.

Інцидент стався в одному з навчальних закладів штату Техас. Один з учнів викликав стриптизерку, однак не попередив, куди саме вона приїде. Коли дівчина виявила, що приїхала в школу, вона подзвонила в двері, повідомила про все керівництву і, не переступивши поріг будівлі, пішла.

Як з'ясувалося, один з учнів викликав її з мобільного телефону і оплатив її послуги кредитною карткою батьків. Зараз він відбуває покарання.

«Персонал підійшов до ситуації максимально тактовно і професійно. Незважаючи на кричущий характер проступку, він не чинив ніякого впливу на учнів, крім безпосереднього винуватця події», - написав батькам в електронному листі директор школи Пейдж Хадзіселімовіч (Paige Hadziselimovic).

Власник компанії, що надає послуги стриптизерок, Шон Майклз (Sean Michaels) зазначив, що очікує від батьків компенсації за те, що сталося.

«Діти повинні усвідомити, що витратили час дівчат і мої гроші. Якщо вони вважають, що це весело, нехай скажуть домашню адресу, ми до них направимо хлопчика, який буде тарабанити у двері о другій годині ночі, і ми теж посміємося», - заявив він.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему