6 Лютого 2018
Новини

Зірки «Титаніку» допомогли врятувати від раку молоду матір

Зірки «Титаніку» допомогли врятувати від раку молоду матір

29-річна Джемма Натталл дізналася, що хвора на рак яєчників, під час вагітності. Жінка не стала лікуватися, щоб не нашкодити ненародженому малюкові, і в результаті рак поширився на сусідні органи. Відразу після пологів лікарі повідомили Джеммі, що їй залишилося жити не більше півроку.

Єдиним шансом на життя молодої матері стала імунотерапія, яку запропонувала їй одна з німецьких клінік. Лікування там коштувало більше 400 тисяч доларів, а таких грошей у Джемми не було. Жінка почала благодійний збір в Інтернеті, але зібрати таку величезну суму виявилося непросто, розповідає life.ru.

Все змінилося, коли про ситуацію Джемми дізналася Кейт Уінслет - вона зв'язалася з Джеммою і запропонувала свою допомогу. Актриса та її партнер по фільму «Титанік» Леонардо Ді Капріо виставили на аукціон «Три ночі з Джеком і Роуз».

Покупець отримав можливість повечеряти з акторами, а гроші були перераховані на рахунок Джемми. І цієї суми якраз вистачило для оплати послуг німецької клініки.

«Я не знаю, як віддячити Кейт. Без її пожертвувань моя історія була б зовсім іншою. Ми думали, що це кінець, але потім вона подзвонила, і я зрозуміла, що вона серйозно», - каже Джемма Натталл.

Після закінчення лікування Джемма пройшла контрольне обстеження і дізналася, що імунотерапія допомогла - в організмі жінки не виявлено слідів раку. Тепер вона в ремісії і нарешті може присвятити час дочці, заради народження якої була готова померти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему