6 Лютого 2018
Новини

Волинських водіїв зі снігової пастки витягували рятувальники

Волинських водіїв зі снігової пастки витягували рятувальники

Протягом доби пожежно-рятувальними підрозділами здійснено низку виїздів щодо рятування автомобілів із снігових заметів. Загалом вивільнено 7 автомобілів (4 вантажних, 1 легковий та 2 мікроавтобуса), врятовано 7 людей.

Зокрема аварійно-рятувальні роботи відбулись в Луцькому та Володимир-Волинському районах, а також у містах Ковель та Нововолинськ. Про це інформує ДСНС України у Волинській області.

Рятувальник попереджають, водіння взимку – річ не проста. Слизька дорога та снігові замети нерідко стають для водіїв справжнім випробовуванням.

«Водіям за кермом в ожеледь треба їхати так, аби встигнути загальмувати, зманеврувати, якщо треба. Щоб долати круті повороти під час ожеледиці, експерти радять гальмувати перед поворотом - і відпускати гальма під час повороту керма. Бо більшість водіїв повертають неправильно, гальмують і крутять кермо одночасно - тоді виникає подвійне навантаження на машину», - йдеться в повідомленні.

Рятувальники наголошують: дотримуйтесь вимог правил дорожнього руху, будьте уважними і обережними, особливо у темний час доби. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему