2 Лютого 2018
Новини

Стверджує, що вилікувала рак олією марихуани

Стверджує, що вилікувала рак олією марихуани

Англійка стверджує, що вилікувала свій агресивний рак молочної залози, приймаючи щодня по краплині олії з канабісу.

44-річна Ді Мані з Бірмінгема, Англія, відмовилася від хіміотерапії після діагностування тричі негативного раку молочної залози. Ця форма захворювання вважається смертельною. Замість хімії жінка вирішила спробувати КБД (олійний екстракт з конопель).

Почувши про таке рішення, лікарі давали хворій не більш як п’ять місяців.

Незважаючи на твердження Мані про чудодійну олію, поки немає доказів, що канабіс або його екстракт може лікувати рак у людей. Науковці проводили досліди на мишах із використанням КБД, і не змогли дати ствердну відповідь про яку-небудь позитивну динаміку боротьби із хворобою.

Олійний екстракт з конопель продає величезна кількість компаній. В Британії його вільно можна купити в будь-якій аптеці як харчову добавку, оскільки виробники все ще не отримали ліцензії на продаж екстракту як ліків.

Олію з марихуани Мані купувала за 30 доларів у місяць і приймала по капсулі щовечора. Крім цього, вона також змінила своє харчування і захопилася медитацією.

У серпні лікарі заявили, що Ді здорова й у неї немає ракових клітин.

В англійки немає рецидивів раку, але вона продовжує приймати капсули щодня. Жінка вирішила пити КБД до кінця життя, незалежно від хвороб і стану здоров’я. До того ж цей екстракт допомагає Мані з болями в спині, алергією та безсонням.

Канабідіол, або КБД, є одним з більш ніж 80 канабіноїдів – природних сполук, знайдених у рослинах марихуани.

Він екстрагується від рослини у вигляді багатої мінералами олії і зазвичай продається в рідкому вигляді, але також випускають у формі жувальних капсул, мила або як бульбашкову олію для електронних сигарет.

Іноді з’являються повідомлення, що він допомагає людям з епілепсією, ревматизмом, мігренню, псоріазом, вуграми, розсіяним склерозом і депресією.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему