23 Січня 2018
Новини

Що найчайстіше туристи крадуть з готелів

Що найчайстіше туристи крадуть з готелів

Про витівки вітчизняних туристів у закордонних готелях складають легенди.

За даними агентства lastminute.com, щорічно готелі втрачають до $4000 на майні, яке гості забрали із собою. А у п’ятизіркових готелів ця цифра доходить до 15 000 «зелених». До вашої уваги хіт-парад речей, які туристи прихоплюють із собою з готелів, так би мовити, на пам’ять.

1. Найчастіше з готелю «на пам’ять» беруть засоби гігієни. Навряд чи після туристів у ванній кімнаті залишаються шампуні, гелі, мило. Чи буде це крадіжкою? Ні, їх у готелі достатньо. До того ж маленькі баночки зручні для подорожей, коротких поїздок і їх можна проносити в літак (не більше ніж 100 мл). Якщо вже так потрібно, то можна прихопити із собою набори для чищення взуття і навіть набір з нитками і голками.

2. Скільки махрових і пухнастих рушників виїхало на чужину? Разом з рушниками постояльці забирають і халати. Але позаяк махрові халатики займають багато місця у валізі, яка вже і так напхана туалетним папером та зубною пастою, відвідувачі одягають їх на себе, а поверх – пальта і куртки.

3. Капці. Маленькі, зручні, для будинку незамінні. Їх зможете носити як ви, так і ваші гості! Проте капці сміливо кладіть у валізу. Якщо вони одноразові, то іншим постояльцям їх не віддадуть.

4. Лампочки та батарейки. Якщо ви прийшли в готельний номер, а світло не вмикається і пульт не працює, отже, перед вами тут жили не надто сумлінні люди. Обов’язково попередьте про це персонал, аби у крадіжці не звинуватили згодом вас.

5. Вішалки – ще одна дешева і така потрібна річ, яку весь час забувають купити вітчизняні туристи, тому й забирають їх із собою з готелю.

6. Сміливо можна брати з готелю ручки, олівці, блокноти, листівки. Вас не тільки не насварять, а і, навпаки, заохочують до таких дій. Ручку з назвою закладу або блокнот може помітити хтось із ваших знайомих, а це вже безкоштовна реклама для комплексу.

7. Цупити постільну білизну наші співвітчизники також не цураються. Вдома ж також потрібно на чомусь спати…

8. Килимки для ванної – ще одна річ, яку покоївка може не знайти після відвідувачів. Мабуть, туристи настільки звикають до пухнастих килимків, що не можуть з ними розпрощатися.

9. Що ще можна потягнути з ванної кімнати? Коли окремим гостям не вдавалося відкрутити дверцята душу, вони клали у свою валізу фен для волосся.

10. Кімнатні рослини також багатьох спокушають. Як показала практика, постояльці виривають їх не тільки із горщиків, а і викопують заморські квіти із саду при готелі.

11. Не забудьте про міні-бар. Налити в пляшку з під коньяку чай – класика жанру.

12. Співробітники готелю duVin у Бірмінгемі піймали на гарячому емоційного гостя, який намагався винести голову кабана, котра висіла на стіні в більярдній.

13. Рояль також знадобиться вдома! Колін Беннетт, колишній генеральний менеджер Starwood Hotel Group, досі червоніє і хвилюється, коли починає розмову про ту нестандартну крадіжку: три людини, які гуляли біля ресепшену, виявляється, «пасли» рояль, який благополучно і стягли. Вони вивезли його на вулицю і покотили...

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали