15 Січня 2018
Новини

Актор Дженсен Еклз запрошує всіх на пиво

Актор Дженсен Еклз запрошує всіх на пиво

Новий 2018 рік розпочався для фанатів серіалу «Надприродне» із хорошої новини. Один з найулюбленіших акторів публіки Дженсен Еклз, який грає роль Діна Вінчестера, втілив у реальність свою давню мрію, якою зможе поділитися з прихильниками.

Нещодавно чоловік відкрив справжню сімейну пивоварню. Броварня має назву Family Business Beer Co («Сімейна справа») і посилається на серіал «Надприродне», девіз якого «Saving people. Hunting things. The family business» («Рятувати людей, полювати на нечисть: сімейна справа»).

Ідея відкрити пивоварню прийшла артисту не випадково. Якось Дженсен разом із шваґром Джино Граулом, попиваючи пиво власного виробництва, подумали, що непогано було би вийти на новий рівень і пригощати пінним напоєм інших людей.

Пивоварня розташована в Техасі, у маленькому містечку Дріппінг-Спрінгс. За словами Еклза, заклад об’єднує людей, які люблять якісне пиво, музику та їжу.

На жаль, сам актор з’являтиметься у пивоварні не часто, адже Дженсен працює над наступним сезоном серіалу. Тож у закладі вас із радістю зустріне брат дружини Дженсена, Джино Граул.

Ті, хто загорівся ідеєю відвідати пивоварню, в якій варив пиво сам Дженсен Еклз, можуть зайти на сайт бару «Family Business Beer Co».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему