11 Січня 2018
Новини

Через кого насправді Бред Пітт покинув Анджеліну Джолі?

Через кого насправді Бред Пітт покинув Анджеліну Джолі?

Нещодавно мережею прокотилася цікава новина: Бреду Пітту не вдалося купити побачення з зіркою серіалу «Гра престолів» Емилією Кларк.

В ході благодійного аукціону, метою якого було зібрати кошти в допомогу жителям Гаїті, постраждалим в результаті руйнівного землетрусу і цунамі у 2010 році, голлівудський актор Бред Пітт хотів купити побачення з актрисою Емілією Кларк за $ 120 тис. Проте його обійшов інший учасник аукціону заплативши $ 160 тис. доларів.

Щорічно аукціон влаштовує актор Шон Пенн. Подія проходила у Лос-Анджелесі 6 січня. Початкова ставка за право переглянути однієї серії «Гри престолів» з Емілією Кларк вартувала $ 20 тис. доларів. Проте дуже скоро Пітт підняв ставку до 120 тис. зелених.

Така новина спровокувала нову хвилю уваги до зіркового красунчика. Про те, що один з найпривабливіших голлівудських акторів захоплюється телесеріалом «Гра престолів» раніше ніхто не чув. А от наближені до актора джерела стверджують, що Пітт без розуму закохався у 31-річну зірку телесеріалу. Намагаючись купити побачення з пані Кларк, Бред хотів почати 2018 рік з нових стосунків.

Нагадаємо, нині Бреду Пітту 52 роки. 19 вересня 2016 року дружина Пітта, Анджеліна Джолі, подала заяву про розірвання шлюбу. Офіційна причина розриву – розбіжності у методах виховання дітей.

Подейкували, що насправді зіркове подружжя розлучилося через роман Пітта з французькою актрисою Маріон Котійяр, яка відома широкому загалу завдяки ролі Лілі у фільмах «Таксі». Актори зіграли разом у романтичному трилері «Союзники». Проте ці чутки не підтвердилися. Потім Бреду приписували романтичний зв'язок з Дженніфер Лоуренс і Сієнною Міллер.

А от особисте життя Емілії Кларк не таке багате на любовні пригоди. Єдині тривалі і публічні стосунки актриси були з актором Сетом Макфарлейном. Пара зустрічалася з  вересня 2012 року до березня 2013. Проте все частіше публіка обговорює ймовірний роман дівчини з колегою по знімальному майданчику 31-річним Кітом Харінгтоном, який відомий за роллю Джона Сноу. Плітки про їхню інтрижку підігрів і спільний вихід на червону доріжку «Золотого глобуса». Про те, що актори закохані почалися говорити після виходу серії, де лицедії аж надто натурально грали сексуальну сцену на кораблі. До речі, цю сцену назвали найбільш відвертою в 2017 році.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему