11 Січня 2018
Новини

Актора Джеймса Франко звинуватили в педофілії

Актора Джеймса Франко звинуватили в педофілії

Американського актора Джеймса Франко звинуватили в спробі примусу до орального сексу і розбещення неповнолітньої. Артист підкреслив в опублікованому на youtube інтерв'ю, що ці заяви не відповідають дійсності.

Після того як Франко нагородили «Золотим глобусом» в категорії «Кращий актор в комедії або мюзиклі» за його фільм «Горе-творець», відразу кілька жінок розповіли в Twitter про його неналежну поведінку. Зокрема, актриса Вайолет Пейлі повідомила, що він притягнув її голову до свого пеніса в машині, а також намагався затягнути 17-річну подругу артистки у номер готелю.

Студентка кіношколи Франко Сара Тіфер-Каплан поскаржилася, що їй довелося зніматися оголеною в його фільмах.

«Пам'ятаєш, кілька тижнів тому ти сказав, що моє оголення в двох твоїх фільмах за сто доларів на годину - не експлуатація, тому що я підписала контракт?» - написала вона.

«Речі, які я бачив в Twitter, недостовірні, але я повністю підтримую те, що люди розповідають про свої переживання і можуть бути почуті», - підкреслив Франко.

Нагадаємо, Джеймс Франко почав акторську кар'єру в кінці 1990-х, зігравши в серіалі «Диваки і навіжені». У 2001-му він отримав «Золотий глобус» за головну роль в біографічній картині «Джеймс Дін». Актор також знімався у фільмах «Людина-павук», «Ескадрилья «Лафаєт», «Лавлейс».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему