10 Січня 2018
Новини

Обкладинку Playboy прикрасить напівголий трансгендер

Обкладинку Playboy прикрасить напівголий трансгендер

Співробітники німецького підрозділу чоловічого журналу Playboy вперше помістили на обкладинку номера фото трансгендера. Про це повідомляє bbc.com.

Обраницею редакції журналу стала 21-річна Джуліана Фарфалла, яка знялася топлес для обкладинки січневого випуску. «Мої дорогі друзі, я з'явлюся на обкладинці Playboy і пишаюся результатом. Я дуже сподіваюся, що вона сподобається вам так само, як і мені», - повідомила вона в instagram.

Як заявив головний редактор Playboy Флоріан Бойтін, Фарфалла - прекрасний приклад того, наскільки важлива «боротьба за право на самовизначення».

Він також додав, що Х'ю Хефнер, засновник журналу, який  помер в 2017 році, завжди був рішуче проти будь-яких форм дискримінації та нетерпимості.

Відзначається, що трансгендер народилася на південному заході Німеччини в містечку Фрайбург. Ще в дитинстві хлопчик на ім'я Паскаль Радермахер відчував, що народився не в своєму тілі. У віці 16 років він зробив операцію зі зміни статі.

Фарфалла прославилася після зйомок в серіалі «Наступна топ-модель Німеччини». Своєю появою в Playboy трансгендер сподівається надихнути інших транссексуалів і всіх охочих змінити стать людей.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року номер Playboy вже прикрасила дівчина-трансгендер.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему