10 Січня 2018
Новини

Волинська митниця рекомендує скористатись іншими міжнародними пунктами пропуску в межах області

Волинська митниця рекомендує скористатись іншими міжнародними пунктами пропуску в межах області

Волинська митниця ДФС, вважаючи обгрунтованим незадоволення часників ЗЕД, подорожніх та перевізників, яким створено штучні перешкоди для перетину державного кордону, просить їх  з розумінням віднестися до тимчасових незручностей.

А, у випадку гострої нестачі часу, рекомендує скористатись іншими міжнародними пунктами пропуску у межах Волинської області, які працюють у звичному режимі. Про це повідомили у прес-службі Волинської митниці ДФС.

У повідомленні зазначено, що відповідно до Закону України № 2245-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2018 році» з 1 січня 2018 року набули чинності окремі зміни  щодо порядку оподаткування ПДВ товарів, які ввозяться на територію України у ручній поклажі та/або у супроводжуваному багажі. Закон обов’язковий до виконання на всій митній території України.

Як повідомлялося, сьогодні, 10 січня, кілька десятків громадян безупинним використанням пішохідного переходу частково обмежили рух трасою М-07, що веде до міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Ягодин».

А загалом, крім окремих ситуацій, митні пости в зоні діяльності Волинської митниці ДФС працюють у штатному режимі. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему