19 Грудня 2017
Новини

Хто став найприбутковішим голлівудським актором - 2017

Хто став найприбутковішим голлівудським актором - 2017

Журнал Forbes опублікував рейтинг найбільш рентабельних зірок Голлівуду за підсумками 2017 року. В першій п’ятірці опинилися відразу три виконавці ролей у фільмах кіновсесвіту Marvel – пише forbes.com.

Рейтинг найприбутковіших акторів 2017 року за версією Forbes очолив Джеремі Реннер. З кожного заплаченого долара актор, який зіграв, зокрема, у фільмах кіно всесвіту Marvel, приніс за звітний період студіям $93,8 прибутку.

При складанні свого рейтингу видання враховувало три останні фільми кожного актора, що вийшли в прокат до 1 червня 2017 року. В розрахунок не йшли епізодичні ролі акторів і їхня робота в анімації.

Друге місце в рейтингу дісталося зірці фільмів про Гаррі Поттера актрисі Еммі Вотсон. На кожен витрачений на неї долар вона принесла кінокомпаніям по $70. Третій рядок у ще однієї зірки фільмів виробництва Marvel Скарлетт Йоханссон з $66,5 прибутку на кожен заплачений їй долар гонорару.

У п’ятірці також опинились Емі Адамс ($46,1) і ще одна зірка кіно всесвіту Marvel Кріс Претт ($34,4).

Раніше Forbes опублікував рейтинг найбільш переоцінених акторів Голлівуду. Першу сходинку в ньому посів Марк Волберг. У 2017 році творцям фільмів із його участю вдалося заробити всього $4,4 на кожен витрачений на нього долар. Друге і третє місця посіли Крістіан Бейл ($6,7) і Ченнінг Татум ($7,6). 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему