8 Грудня 2017
Новини

«Зважені та щасливі-7»: герої активно готуються до весілля

«Зважені та щасливі-7»: герої активно готуються до весілля

ЕКСКЛЮЗИВ: 7-й сезон шоу «Зважені та щасливі» продовжує вражати. Хто покинув проект у 15-му випуску?

Герої активно готуються до весілля! Проте, аби заробити на весільні наряди, зваженим доведеться добряче попрацювати! Перший конкурс сценаристи двозначно назвали «Титанік». Пари повинні були дістатись іншого берега, де їх чекали скрині з грошима, у дірявих човниках, які кожної секунди наповнювала вода.

Одночасно упоралися із завданням блакитні та помаранчеві. Останніми прийшли сині, за що й отримали антибонус.

Що відбулося на зважуванні?

Першими на ваги стали помаранчеві. Максим здивував, адже позбувся 3 кг, а Аліна скинула 2 кіло. З урахуванням бонуса їхній результат становив мінус 6 кг, відповідно, помаранчеві забезпечили собі місце в півфіналі.

Далі зважувалися червоні. Андрій скинув 2 кг, а Марта – 1 кг. Тренер заявила, що жінка викладається на повну, тоді як її партнер міг би працювати краще.

Руслана Писанка схуднула на вражаючих 4 кг. Такого результату не чекав ніхто. Нарешті Руся довела, що може старанно працювати. Проте тут втрутились інші фактори. Її супутник Ігор здивував усіх ще більше, коли на табло засвітилося плюс 1 кг. З урахуванням антибонуса, результат синіх становив мінус 2 кг.

Не надто зраділи блакитні. Минулої неділі Наталя скинула 4 кг. Не дивно, що цього тижня ваги показали жахливий 0. Олексій схуд на 1 кг. З бонусом їхній результат мінус 2 кг.

Тож чорні футболки одягнули сині.

Руслані вірить лише чоловік

Перед битвою помаранчевим та блакитним дозволили обирати, кому з учасників вони будуть заважати проходити змагання. Перед тим пари, які опинились у зоні ризику, мали можливість запевнити конкурентів у тому, що саме вони повинні продовжити участь у шоу.

Писанка, як завжди, звернулася до залишків своєї акторської майстерності. Вона то плакала, то жартувала, однак, здається, її грі вірив лише Ігор. Хоча всі конкурсанти сумніваються в щирості Писанки, все ж відзначили, що за останні кілька тижнів вона змінилась у кращий бік.

Щодо червоних, то герої вирішили, що єдина причина залишити їх на проекті – дитина.

Блакитні та помаранчеві вчинили справедливо, коли ухвалили рішення заважати відразу двом парам.

У Битві чорних герої у воді повинні були перебиратися на плотах.

Хто покинув проект?

З відривом у кілька хвилин перемогли сині. Проект покинули червоні. На останньому зважуванні Андрій важив 126 кг, а Марта – 123 кг. Після повернення додому герої продовжили працювати над собою. Нині вага чоловіка 116 кг, а жінка схудла до 106 кг.

Що покажуть наступного тижня?

Наступного тижня у проекті продовжать розвивати весільну тему. Зважені повинні будуть декілька кілометрів нести вантаж, який символізує їхнє ідеальне весілля. На завданні зірвуться всі учасники. Найтяжчим конкурс виявиться для Руслани та Наталі. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему