7 Грудня 2017
Новини

Cім нових фільмів в українських кінотеатрах

Cім нових фільмів в українських кінотеатрах

Що пропонують подивитися на цьому тижні в кінотеатрах.  

Кіборги
2017, Україна, бойовик, драма, військовий
Фільм розповість історію одного двотижневого бойового чергування в вересні 2014 року. Добровольча група військових вперше приїжджає в Донецький аеропорт. Стратегічно важливий об'єкт в даний момент вже чотири місяці захищають українці в умовах постійної війни.

Доброволець з позивним "Мажор" - музикант і син багатіїв, потайки втік на війну. Він намагається зрозуміти свою роль на цій війні, саму війну, і що буде після неї. Разом з ним ще шестеро воїнів, чиї історії засновані на реальних історіях захисників аеропорту.
 

Ланцюговий пес
2017, США, трилер, драма
Троє злодіїв-професіоналів вирішили пограбувати поліцейський склад. Але навіть у них може щось піти не за планом. Адже склад охороняє неймовірне відданий і лютий охоронець - ланцюговий пес по кличці Де Ніро. Життя грабіжників висить на волосинці, кожен їх необережний крок може привести в пащу до жахливого пса, якого давно не годували.

За прірвою в житі
2017, США, драма, біографічний
Нью-Йорк ХХ століття. Молодий Джером Селінджер намагається в цьому величезному місті знайти себе. Він закохується в громадську діячку Оону О'Ніл. Згодом Джером потрапляє на фронт Другої Світової війни, де отримує чималий життєвий досвід. І пізніше він його втілює в найбільшому своєму творінні - книзі "Над прірвою в житі". Саме створення персонажа Холдена Колфілда, який стане знаковим для багатьох майбутніх поколінь, принесло Селінджеру всесвітню популярність і славу. І йому буде міцний перед ховатися від поглядів публіки все життя.

Зазирни в його серце
2017, Франція, драма
Коли кращий друг Даніеля гине через нещасний випадок, він впав в жахливу депресію. Він зняв кімнатку в дешевому готелі. Щоб його не вигнали з житла, Даніель шукає роботу. В такому стані все, що він може - це темні справи місцевих кримінальних авторитетів. Одного разу в лігві Даніель знаходить красиву дівчину Франсін, яку, швидше за все, викрали. Чоловік закохується і готовий кинути все, що у нього є, щоб врятувати Франсін.

Земля тролів 
2017, Норвегія, пригоди
Король Ерік хоче видати свою дочку принцесу Крістін за кращих, на його думку, кандидатів. Але дівчина взагалі не хоче йти заміж, і тікає з дому. Король обіцяє тому, хто знайде доньку і поверне додому, видати її за рятівника заміж і дати півцарства. Охочих на таке багатство відгукнулося чимало. Навіть численні сини бідного фермера хочуть знайти принцесу.
Тільки от якщо більшість цікавлять тільки гроші, то Еспен дійсно хоче врятувати Крістін. Він набагато слабкіший за своїх братів, та й навичок таких як вони не має. Але готовий пройти всі можливі випробування і врятувати Крістін з лап міфічного Гірського Короля, легенди про якого викликають страх у кожного в королівстві.

Дихай
2017, Великобританія, мелодрама, драма, біографічний
Робін і Діана познайомилися на вечірці і з першого погляду вони зрозуміли, що повинні бути разом все життя. Коли Робіну було 28 років, його вразив поліомієліт. Тепер він не відчуває нічого нижче шиї і дихати самостійно не може. Багато хто в такому стані хоче тільки одного - померти. Але Діана не дає цього зробити своєму чоловікові. Більше того - вона хоче, щоб Робін бачив, як зростає їхній син Джонатан.

Вірний. Пристрасть і злочин
2017, Франція, драма, кримінальний
Гангстер брюссельської банди Джино по кличці Джіджі і професійна гонщиця Бенедикт, вона ж Бібі. зустрілися на одній з гоночних трас і полюбили один одного з першого погляду. Джіджі готовий кинути все заради Бібі. Закохані повинні пройти безліч перешкод, сварок і секретів, щоб бути по-справжньому щасливими. Кримінальне життя Джіджі явно не стане позитивно впливати на його любов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему