7 Грудня 2017
Новини

«МастерШеф-7»: кулінарне шоу перетворили на «санта-барбару»

«МастерШеф-7»: кулінарне шоу перетворили на «санта-барбару»

ЕКСКЛЮЗИВ: 6 грудня в ефір вийшов 30-й епізод амурно-гумористичного шоу «МастерШеф-7». Сайт t1.ua – Твій портал розповість про найцікавіші події випуску.

Як ми і передбачали, не впоравшись із перепілкою, в чорне одягнулися Наталя та Єлизавета. Дівчата, поспішивши, подали сире м’ясо. Проте судді підкинули незвичайний «сюрприз». Так як Женя та Максим погано справилися із завданням, їх «нагородили» додатковими чорними фартухами.

«МастерШеф-7» перетворили на «санта-барбару»

Продюсери не втомлюються підсовувати нам амурно-гумористичну лінію Жені та Лізи. Якщо раніше нам представляли парочку як щасливих закоханих, то тепер між молодими людьми палає ненависть. Хоча ми розуміємо: все, що відбувається на знімальному майданчику, – гра, проте спостерігати за учасниками цікаво, і ми надіємося, що герої все ж будуть разом.

Не дивно, що у фінал увійде запальний і яскравий Троцький, за яким приємно спостерігати, та невдала пара Жені та Лізи, які досі приковують увагу глядачів.

Учасники пройшли мідні труби

Далі учасники готували для іноземних гостей. Капітанами вибрали аутсайдерів у «подвійному чорному» Женю та Макса. В результаті змагань перемогу здобула команда Жені. Відповідно, найслабшим учасником обрали Карину.

Битва чорних була насправді захопливою. Цього разу кухарів випробовували мідними трубами. Пристебнуті наручниками до труб, вони пересувалися лабіринтами та готували однією рукою. Дивно, але всі шість учасників досить добре ладнали на майданчику.

Хто покинув проект?

Судді знайшли багато помилок у роботах Олексія Мазніцина та Макса Лизо. І якщо Олексій працював досить добре, то здалося, що Максим, ігноруючи підказки друзів, зовсім занепав духом. Мабуть, у долю Лизо знову втрутилися вищі сили. Двічі білорус повертався у проект. Імовірно, цей тиждень був розплатою за минулу удачу: у 29-му та 30-му ефірах Макс програвав усі конкурси.

Рішення журі було неочікуваним. Судді відправили додому відразу двох кухарів – Олексія Мазніцина та Максима Лизо.

«Антигерой тижня» Євген Білий

Олексій Мазніцин покинув шоу, а отже, Херсон автоматично потрапляє у номінацію «Антигерой тижня». Чому? Якби Олексій був на місці Жені, то не задумуючись покинув би проект замість друга.

Що покажуть у наступній програмі?

У чорному фартусі розпочне тиждень Женя Білий, який отримав цей антибонус іще у 29-му випуску. Першим завданням учасників буде приготувати вишукані шоколадні сфери. Зважаючи на істеричні коментарі Троцького, йому це завдання дасться найтяжче. Невідомо, як викрутиться Володя, але чорний фартух отримає Наталі Чуприк.

Далі героїв розділять на дві команди. Завданням конкурсантів буде наосліп розпізнати інгредієнти страви та приготувати її. Вкотре Женя та Ліза не порозуміються.

Відповідно, в Битві чорних точно будуть Женя Білий, Наталі Чуприк і найслабший учасник виїзного конкурсу. Можливо, наступного тижня шоу покине Наталя. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему