4 Грудня 2017
Новини

Лучанин 8 років відсидить за гратами за розбійний напад

Лучанин 8 років відсидить за гратами за розбійний напад

Прокурори Луцької місцевої прокуратури  підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 28-річним мешканцем Луцька розбою і присудили йому 8 років позбавлення волі.

Уже раніше судимий за розбій молодик, був достроково звільнений із місць позбавлення волі, але знову став на злочинний шлях і вчинив розбійний напад. Повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як зазначено в повідомленні у лютому цього року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, він на сходинковому майданчику 9-го поверху будинку на вулиці Бенделіані, що в Луцьку напав на 36-річного лучанина і вдарив його рукояткою пістолета по голові. Від удару чоловік  знепритомнів. По тому нападник забрав у потерпілого гроші та мобільний телефон, завдавши таким чином майнової шкоди майже на 6 тисяч гривень.

Коли жертва опритомніла, зловмисник завдав їй ще кількох ударів рукояткою пістолета та руками й ногами по голові й тулубу, а потім утік.

Невдовзі правоохоронці його затримали. Попри те, що своєї вини у скоєному зловмисник не визнав, її було доведено зібраними під час розслідування доказами.

Відтак, Луцький міськрайонний суд, визнавши чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 КК України, призначив йому покарання у виді 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали