30 Листопада 2017
Новини

Повний місяць – як підготуватися до цього вибуху енергії?

Повний місяць – як підготуватися до цього вибуху енергії?

3 грудня за місячним календарем – повня. Це буде не просто повний місяць, а холодна груднева суперповня. Як і на все на нашій планеті, природний супутник Землі, Місяць, впливає і на нас самим прямим чином. Суперповня – досить рідкісна подія.

Цього року Місяць буде на 14 % більшим і на 30 % яскравішим, ніж зазвичай у повний місяць. Це результат того, що він досягає перигею – точки максимального наближення до Землі.

На цю фазу Місяця реагують природа, рослинний і тваринний світ. І звісно ж, люди.

ЕМОЦІЇ ЗАШКАЛЮЮТЬ

Місяць у повні (повня) – посилює як негативні, так і позитивні емоції, робить більш гострим наше сприйняття світу. Якщо ви емоційно стійка людина, здатна контролювати свої слова та вчинки й у вас є глобальні задуми, добре обмірковані далекоглядні плани – сміливо беріться за їх утілення в життя. 

3 грудня 2017 року Повний місяць у Близнюках (керуюча планета – Меркурій).

У цей період буде відчуватися приплив енергій, Меркурій не сприятиме нормалізації становища. Це, навпаки, погіршить ваш стан, тому що Близнюки не здатні управляти всім, що їх оточує. У вас з’явиться сильне почуття втрати рівноваги. Просто постарайтеся контролювати свої емоції та бажання. Задумайтеся про свої дії, уникайте негативних емоцій, думок, не метушіться, поспіх не потрібен. Прислухайтеся до своєї інтуїції. І все у вас буде добре!

Астрологи та екстрасенси стверджують, що цей період – своєрідний «енергетичний пік». Час магії, ритуалів і привороту – все, що підживлюється емоціями, а не розумом.

Поганий час для прийняття відповідальних рішень, оскільки вплив повного Місяця позбавляє можливості тверезо оцінити свої сили і ситуацію, що склалася.

Сприятливі дні для стрижки волосся:

1, 23, 24 і 25 грудня

Сприятливі дні для проведення стоматологічних процедур:

9, 10 грудня

Сприятливі дні для шкідливих звичок:

9, 14 грудня

Сприятливі дні для схуднення і початку дієти:

1, 29 грудня

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему