30 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

30 листопада відзначають іменини Геннадій і Григорій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

ГЕННАДІЙ

Ім’я Геннадій з грецької «благородний», «благородного походження». Це енергійний чоловік, веселий, безтурботний, який не любить обмежень і має вічну спрагу відкриттів і пригод. Це чоловік-скептик, аж до сарказму або глузування. Геннадій воліє вибирати шлях свободи і автономії, які він цінує понад усе.

Батьки повинні навчити маленького Гену вибирати важкий шлях, адже легкий – не завжди найкращий. Для цього його батькам доведеться показати певну строгість, прищепити такі поняття, як наполеглива праця і дисципліна. Доцільно уважно стежити за його успіхами в школі, щоб вчасно вказати синові на його сильні сторони.

Геннадій любить сміятися, це чарівний хлопець, але правильно спілкуватися з дівчатами – для нього велика проблема. Геннадій романтичний у стосунках, саме тут активно проявляється його скромність, він відчуває величезні труднощі в вираженні сокровенних почуттів. Як правило, у Геннадія блискучий розум.Геннадій вважає за краще не затримуватися надовго на одній роботі. Одноманітність може йому швидко набриднути, його манять професії, які дозволили би йому показати себе і допомогли би розвинути навички спілкування (комерція, реклама, продаж та маркетинг). При цьому сфери діяльності можуть бути різні: подорожі, спорт або телебачення (ведучий, журналіст, юрист, письменник, вчитель). Технічний напрям також може зацікавити Геннадія, тоді він стане вузьким спеціалістом (архітектор, комп’ютерний фахівець, сантехнік, інженер, електрик).

ГРИГОРІЙ

Ім’я Григорій грецького походження. У перекладі слово «грігорео» означає «пильнувати, не спати», також його перекладають як прикметник «чуйний», «хто не спить». Григорій – одне з небагатьох імен, що з’явилися в епоху становлення християнства; ім’я метафорично зіставлялося з особистими якостями ідеального християнина.

У дитинстві Григорій живий і непосидючий хлопчик. Він дуже старається бути хорошим, битися не любить, але за себе обов’язково постоїть. Подорослішавши, намагається бути рівним з оточуючими, ввічливий з усіма. Григорій дуже чутливий, навіть різке слово або недоброзичливість співрозмовника можуть його образити. Він завжди думає про те, щоб не скривдити нікого навіть словом. Гриша приділяє багато уваги своєму одягу і зовнішньому вигляду. Він залежний від думки оточення, йому хочеться подобатися всім. Здібності Григорія можуть проявитися в галузі техніки – йому подобаються прикладні науки. Він дуже любить читати і розвинений усебічно. Завдяки цим знанням може бути фахівцем у будь-якій професії. Але Грицько не кар’єрист, і йому не вистачає трішки честолюбства, щоб бути успішним по-справжньому. Григорій вірний тій жінці, яку вибере собі супутницею життя. До неї у нього не буде особливих вимог. Він цінує домашній затишок і любить смачно та різноманітно поїсти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему