28 Листопада 2017
Новини

Коли буде наступний бій Олександра Усика

Коли буде наступний бій Олександра Усика

Зараз стало відомо, що вже у січні, а саме 27 січня 2018 року, відбудеться бій українського чемпіона світу з боксу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика. Цього разу наш найсильніший боксер вийде на ринг проти чемпіона за версією WBC латвійця Майріса Брієдіса, пишуть ЗМІ.

Раніше ймовірним місцем проведення бою називали Київ.  

А сам поєдинок, що обіцяє стати легендарним та показовим і є півфінальним у Всесвітній суперсерії боксу (WBSS), проходитиме у столиці Латвії Ризі (за даними видання vRINGe).

Нагадаємо, раніше у пресі йшлося, що ймовірним місцем проведення бою могли стати Київ, Рига або Чикаго. Також припускали, що Усик та Брієдіс битимуться у Саудівській Аравії.

Інший півфінал цього турніру – зустріч росіянина Мурата Гассієва та кубинця Юніера Дортікоса – відбудеться 20 січня. У вересні Дортікос нокаутував росіянина Дмитра Кудряшова у другому раунді чвертьфінального бою Всесвітньої боксерської суперсерії.

Нагадаємо, попереднім суперником Олександра Усика в бою Всесвітньої боксерської суперсерії був німецький боксер Марко Хук. Усик нокаутував Хука в 10-му раунді.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали