28 Листопада 2017
Новини

Cиноптики розповіли, чи буде сніг на Новий рік

Cиноптики розповіли, чи буде сніг на Новий рік

Починаючи з кінця літа, синоптики та спостерігачі за погодою неодноразово заявляли про те, що цьогорічна зима виявиться дуже холодною. Звучало багато заяв, що це буде зима століття. Проте ближче до грудня метеорологи роблять більш «теплі» прогнози. Зокрема, ось яка буде погода кожного зимового місяця-2017.

Грудень: на більшості території України температура триматиметься на рівні 3 – 4 °С морозу. В західних областях – у межах 0 °С. До того ж сильного снігу в грудні можна не чекати. Але передбачаються опади у вигляді дощу або мокрого снігу. Вже наприкінці першого місяця зими, 27-28 грудня, прогнозують похолодання. Проте в новорічну ніч очікується короткотривале потепління.

Січень: температура повітря буде також у межах норми або на кілька градусів вище, від 3 до 5 °С морозу. Опади прогнозують у межах норми або трохи вище.

Лютий: А ось цього місяця синоптики обіцяють сильні опади та можливі снігопади. До того ж на завершення зими похолодає: середня температура за місяць буде від 3 до 6 °С морозу. 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему