27 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

27 листопада відзначають іменини Аркадій, Анна, Костянтин, Максим, Сергій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АРКАДІЙ

Ім’я Аркадій має грецьке походження – «щасливий», «блаженний», бо територія Аркадія  асоціювалася колись зі щасливим і легким життям. Аркадій – це творча людина. У нього пристрасна душа, яка зневажає монотонність, його енергійність і бажання весь час діяти знаходять будь-яку мотивацію, щоб рухатися вперед. У нього багата уява, він рідко сумує, але його активність може мати різні для нього наслідки. У дитинстві Аркадія краще виховувати за чітко визначеними принципами. Аркадію подобається бути визнаним і корисним. Він має авторитет як і у веселої молоді, так і у наукової інтелігенції. У справах сердечних Аркадію найскладніше, він дуже схильний до спокус і любить увагу, тому часто не відрізняє флірту від справжніх і щирих почуттів. Аркадій шукає чарівну супутницю, яка буде робити його світ саме таким, який йому найбільш комфортний.  Аркадій більш прихильний до творчих професій, може стати як актором, так і журналістом, а знання психології дають йому прекрасний шанс зробити кар’єру дипломата.

 

АННА (ГАННА)

Ім’я має давньоєврейське походження й означає «благодать».

У Анні з раннього дитинства проявляється її головна риса – доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутне становище.

Допоможе старенькій сусідці з покупками та клопотами в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Анна не ображається.

 

 

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, весь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і буде коштувати батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

 

МАКСИМ

Ім’я Максим має латинське походження і в перекладі означає «найбільший». Характер Максима сильно залежить від того, на чому акцентували увагу його батьки при вихованні. Так, Максиму притаманні і гордість, і честолюбство.

У дитинстві він спокійний, захоплюється книгами і марками, любить відвідувати дитячі спектаклі. За шкільні роки хлопчик набирає великий багаж різноманітних знань. Енергійності Максима можна тільки позаздрити. Однак гордість штовхає цього чоловіка на вчинки, що викликають опір оточуючих. Зламавшись, чоловік із цим іменем втратить упевненість у собі, досить імовірно, що впаде в депресію. Для Максима дуже важливо бути помірним у всьому. Часто на життєвому шляху Максима з’являються сильні покровителі, які допомагають йому уникнути сумної долі. Однак при цьому він повністю втрачає самостійність. Пік успіху для Максима припадає на першу половину його життя. Як правило, Максима тягне на інтелектуальні заняття, особливо привабливі для нього елітні кола. Подорослішавши, Максиму слід змінити свій рід занять і життєві орієнтири, але часто він забуває це зробити і виглядає смішно і безглуздо, намагаючись молодитися. Не всі Максими в змозі подолати своє самолюбство і гордість. Ті з них, хто зміг це зробити, стають неординарними і видатними особистостями. Максим володіє чималими інтелектуальними здібностями і масою енергії. Врівноважений і солідний чоловік, який переріс юнацький максималізм, представиться як Максим, а якщо гордість і завищена самооцінка досі керують цією людиною, то він, найімовірніше, назве себе Максом. За вдачею Максим швидше екстраверт. Він не позбавлений дипломатичності, здатний добре розуміти інших. Максим легко переконає вас у чому завгодно, особливо якщо йтиметься про любов і почуття. Чоловік із цим ім’ям успішно маніпулює людьми, в чому йому допомагають властиві йому уява й інтуїція. В глибині душі Максим упевнений, що саме він – господар життя. Він доброзичливий до людей, без роздумів прийде на підмогу. Досягти великих висот Максиму допоможе тільки захоплення професією. Найчастіше чоловік із цим іменем стає журналістом або фотохудожником. На протилежну стать Максим починає звертати увагу дуже рано. Свою супутницю він завжди буде підкорювати своїм терпінням і спокоєм у ті хвилини, коли від емоційного вибуху, здавалося б, не втриматися. Однак власною думкою нехтувати цей чоловік не дозволить. Максим може часто закохуватися, але на зраду не піде. Він вірний сім’ї і дітям. Часто поруч із Максимом опиняється владна жінка, яка допомагає йому втриматись осторонь від поганого.

СЕРГІЙ

Ім’я Сергій має різні версії походження. За першою, найпоширенішою версією, воно походить від римського родового імені Sergius. Сергій – це древній римський рід, ведучий, що бере початок від троянців та означає «високий», «знатний».

За наступною версією, ім’я Сергій – це сучасна форма латинського «servi dei», що в перекладі означає «слуга Бога».

Як один з варіантів цієї версії – ім’я Сергій походить від латинського «Servus», що перекладається як «слуга».

Мало зустрінеш людей настільки ж товариських і відкритих світу, як Сергій. Він володіє глибиною почуттів і часом непередбачувано поводиться.

Із Сергія може вийти непоганий креативник – він легко висуває нові ідеї, в змозі самостійно реалізувати кожну з них. Можете бути впевнені, що всі, кого він приверне до процесу втілення, пройдуть з його боку ретельний відбір.

Сергію не властиво приховувати або намагатись інакше піднести всі грані свого характеру, тому і хороше, і погане в ньому завжди на видноті.  

Однак почуття Сергій намагається тримати в собі. Йому приємніше і легше діяти, ніж проявляти будь-які емоції. Здатність до співчуття й тактовність з’являються у цього чоловіка лише в солідному віці.

Сергій вважає себе хитрою людиною, але він часто недооцінює опонента і потрапляє в халепу. Для роботодавця Сергій – цінний працівник. Він дуже обов’язковий і сумлінний. Перше його прагнення при вдалому працевлаштуванні – це облаштування і налагодження робочого процесу. Однак зі своєю думкою він не буде лізти до всіх і кожного.

Образити Сергія нескладно, навіть дрібниця може зіпсувати йому настрій. З проблемами він частіше намагається впоратися самотужки, не покладаючись ні на кого. Своїх друзів Сергій дуже цінує і завжди готовий надати їм допомогу.

Жінки і веселі застілля перебувають у центрі захоплень чоловіка із цим іменем, але він не показує цього оточуючим. Доля Сергія складається, немов мозаїка, з поганих і хороших учинків, надмірної довіри і м’якості та, навпаки, стійкості і твердості в рішеннях.

У житті Сергію не вистачає блиску, і він всіляко прагне до нього. Цей чоловік обов’язково залишиться в пам’яті людей. Сергій володіє талантом знаходити вихід із найзаплутаніших ситуацій. У цьому йому допомагають його розумові здібності, здатні виявляти увагу і до цілого, і до деталей.

Жити із Сергієм дуже непросто. Його вчинки бувають непередбачувані. Сам же він легко оцінює людину одним поглядом і має розвинену інтуїцію. Коли Сергій поруч, із ним складно не сваритися, але коли він зникає з життя, то на думку спадають усі позитивні моменти з ним, а їх виходить не мало. Поведінка Сергія часто не вписується в громадські рамки моральності й моралі, вони для нього занадто вузькі.

З Сергїїв виходять найкращі батьки і чоловіки, а в супутниці життя ці чоловіки вибирають, як правило, спокійних і врівноважених жінок. Він у всьому прислухається до дружини, але і про свою думку не забуває.

У задоволеннях Сергій часто не знає міри. Він захоплюється музикою, любить ходити в кіно. У компанії Сергій заводій і балакун, не проти взяти участь у виставах і постановках. Прагнення втілювати і чималий творчий потенціал часто змушує Сергія вибирати кар’єру актора або композитора. Навіть якщо вибір чоловіка не впав на творчі професії, він прагнутиме стати керівником або працівником реклами. Тільки на таких позиціях зможе повністю розкрити власний потенціал.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему