24 Листопада 2017
Новини

300 боксерів з’їхалися до Луцька на міжнародні змагання з боксу пам’яті Василя Лотоцького

300 боксерів з’їхалися до Луцька на міжнародні змагання з боксу пам’яті Василя Лотоцького

Сьогодні у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні розпочався V Міжнародний боксерський турнір пам’яті відомого тренера, майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.

Для участі у змаганнях до Луцька приїхали 300 боксерів з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Волинської областей, команда міста Києва, а також із ближнього зарубіжжя – спортсмени з Литви, Польщі та Білорусі.

Боксери змагатимуться у трьох вікових категоріях – чоловіки, молодь, юніори. У складі команд будуть виступати чинні переможці та призери світових та європейських чемпіонатів. Змагання триватимуть протягом трьох днів. Сьогодні відбудуться попередні поєдинки, завтра – півфінальні бої, а фінал – у неділю, 26 листопада.

В урочистому відкритті турніру взяли участь представники влади, члени Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, які сьогодні перебувають у Луцьку з робочим візитом. У складі делегації – народні депутати Ірина Констанкевич та Олександр Співаковський, а також перший заступник міністра освіти і науки Володимир Ковтунець. Про це повідомили в відділі інформаційної роботи міської ради.

«Ми абсолютно чітко розуміємо, що ви – наше майбутнє, адже освіченість, духовність і фізична сила – це дуже потужний інструмент для захисту нашої держави, національне багатство України. Бажаю усім вам успіхів та особистих перемог», – зауважив у вітальному слові перший заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти Олександр Співаковський.

Радник міського голови Ігор Поліщук зазначив, що Луцька міська рада також долучилася до організації цих змагань, і побажав спортсменам гарних результатів, перемог у спорті та житті.

Довідково:

Василь Лотоцький – майстер спорту України, тренер-викладач із боксу. Трагічно загинув у вересні 2012 року, потрапивши в автомобільну аварію. Він навчався у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної сотні. Присутні вшанували його пам’ять хвилиною мовчання. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему

Останні матеріали