23 Листопада 2017
Новини

«МастерШеф-7»: сценаристи хочуть надурити глядачів?

«МастерШеф-7»: сценаристи хочуть надурити глядачів?

ЕКСКЛЮЗИВ: 22 листопада в ефір вийшов 26-й епізод популярного розважально-кулінарного шоу «МастарШеф-7». Сайт t1.ua – Твій портал знову розповість вам, що відбулося у випуску, та титулує учасників.

Як ми і прогнозували, пікантну битву на індійський мотив програла команда Єлизавети. Саме тому Ліза одягнула чорний фартух.

Яких довгожданих гостей зненавиділи учасники проекту?

Цього разу на учасників чекало незвичайне завдання. Замість того, щоб поділитися на дві команди та змагатися в тому, хто краще нагодує вишуканих гостей, герої 7-го сезону «МастерШеф» боролися з кращими кулінарами з попередніх проектів. І якщо спочатку повари зраділи візиту на шоу своїх попередників, то потім пошкодували про це.

На кухні «синіх» (кулінари 6-го сезону) робота була до нудоти солодкою та злагодженою. Спостерігати за ними швидко набридло. А от у «червоних» усе йшло не так рівно, за що їм варто подякувати, адже стежити за їхніми кулінарними перипетіями було значно цікавіше.

Готували учасники для кращих шеф-кухарів України.

Нічого і говорити про те, що «червоні» були приречені на поразку. Можливо, вирішальне значення мало те, що учасники 7-го сезону розгубилися, побачивши у ролі суперників своїх попередників, а в образі суддів – кращих поварів країни. До того ж, якби нинішня одинадцятка виграла, то хто змагався б у Битві чорних фартухів? Напрошується висновок: сценарій наперед продуманий?!

Від чого сценаристи «МастерШеф-7» відволікають увагу глядачів?

Досить приємно було побачити на кухні «МастерШеф» учасників 6-го сезону. Проте під час перегляду ефіру виникло відчуття, що нас намагаються обманути, підсунувши розталі почуття Руслана Громова та Катерини Пєскової, замість того щоб показати розвиток любовної лінії Сподобець і Білого.

Однак усе ж одну таємницю глядачам відкрив Максим Лизо. Він зазначив, що Ліза зрадила своєму хлопцеві з Женею, а потім обманула колегу по шоу зі своїм хлопцем. Тепер вона знову посилає недвозначні сигнали Євгену. Нам натякнули, що наступного випуску історія цієї парочки продовжиться.

 «МастерШеф-7»: сценаристи хочуть надурити глядачів?

Хто покинув проект?

У результаті сценаристи згуртували команду в загальному конкурсі, щоб потім усіх їх пересварити на голосуванні. Ще один чорний фартух отримала Карина. Нарядила жінку в чорне капітан команди Юлія.

Отже, на битву відправився дівчачий батальйон: Наталія, Соломія, Єлизавета та Карина. І це ж треба було, щоб жінкам довірили керувати таким складним транспортом, як стіл?! Конкурсанти працювали, не відходячи від робочих поверхонь, у прямому розумінні цієї фрази. Дівчата готували, стоячи у дірках, прорізаних у столі.

Керувати таким «авто» не просто. Не дивно, що блондинці Соломії не вдалося з першого разу «заїхати» до комори.

Дівчата часто зривались одна на одній та переходили на ультразвукові хвилі. Дивно, що завжди неадекватна Наталія Чуприк цього разу поводилася досить пристойно.

Судді були незадоволені роботою Лізи та Соломії. За вироком журі, проект покинула Соломія Кульба.

 «МастерШеф-7»: сценаристи хочуть надурити глядачів?

Номінації «Антигерой тижня»

Якщо першого разу ми раділи, коли Соломія залишала шоу, то цього разу, після того, як Кульба попрощалася з учасниками, окремі чутливі телеглядачі навіть проронили декілька скупих сльозинок. А все тому, що флегматична Соломія залишилася в тіні головного провокатора проекту Наталії Чуприк.

Як учасники, так і глядачі вже наситилися її нарцисизмом та самовпевненістю. Пані Чуприк заслужено отримує титул «Антигерой тижня». Ймовірно, в наступних двох випусках герої об’єднаються, аби випровадити Наталію додому.

Що покажуть у наступній програмі?

На учасників знову чекає складний та цікавий конкурс. Проте ми не помітили жодного чорного фартуха. Чи можливо таке, що обидві команди справляться на відмінно і ніхто не одягне чорне вбрання?

Також герої боротимуться за звання кращих на виїзному конкурсі.

Хто опиниться в зоні ризику?

Щось давненько у Битву чорних не потрапляли Пава, Олексій та Троцький. Та навряд чи хтось із них покине проект. Найбільше шансів піти додому в Чуприк та Юлії Морозенко.

Також вам буде цікаво дізнатися, що відбулося у попередніх випусках:

Кухарі проекту «МастерШеф-7» голодують?

З проекту «МастерШеф 7» виганяють за пиятику?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему