23 Листопада 2017
Новини

Крадійки із Сумщини, які промишляли на Волині, постануть перед судом

Крадійки із Сумщини, які промишляли на Волині, постануть  перед  судом

Перед судом постануть мешканки Сумщини, які крадіжками завдали мешканцям Луцького району шкоди на понад 2 млн грн.

Луцька місцева прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох мешканок Сумщини, які на Волині промишляли крадіжками. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.  

Як зазначено в повідомленні, у серпні 2017 року 32-річна раніше судима за крадіжки мешканка міста Суми, проникнувши в будинок у селі Рованці Луцького району, викрала грошові кошти, ювелірні вироби та цінності, завдавши власниці оселі майнової шкоди на майже 2,2 млн грн.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців її невдовзі затримали.

У ході досудового розслідування стало відомо про те, що зловмисниця на Волині не вперше.

Встановлено, що за рік до цього, у липні 2016 року, разом зі своєю на рік молодшою, так само уже судимою за крадіжки подругою вона проникла у будинок у селі Підгайці Луцького району, звідки викрала кошти і цінності на понад 86 тис. грн.

А у серпні 2016-го ці ж крадійки з іншого будинку в цьому ж селі викрали ювелірних виробів, побутової техніки, одягу, взуття та хатнього дріб’язку на понад 133 тис. грн.

Обох жінок нині обвинувачують у вчиненні крадіжок, поєднаних із проникненням у житло, що завдали потерпілим значної шкоди (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 185 КК України), а старшу – ще й у вчиненні крадіжки, що завдала потерпілій майнової шкоди в особливо великих розмірах (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 5 ст. 185 КК України).

Подальшу долю обвинувачених вирішить суд.   

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему