23 Листопада 2017
Новини

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

Волинян із яким іменем привітати сьогодні з Днем ангела

22 листопада відзначають іменини Нестор, Ольга, Борис, Орест, Анна, Денис, Іван, Костянтин, Микола, Михайло, Олександр, Олексій, Петро.

Чим особливі «винуватці свята» з такими іменами? Трошки про їхні секрети…

НЕСТОР

Ім’я Нестор грецького походження: «той, хто повертається з подорожей». Володар імені Нестор – життєрадісний чоловік, що приховує свою глибоку емоційність. Він не та людина, яка робить речі наполовину, тому з легкістю може домогтись і блискучих успіхів, і приголомшливого провалу. Нестор – прихильник девізу «все або нічого». Він прагне бути зразком сміливості й безстрашності, а це може його наблизити до агресії та невиправданого ризику. В дитинстві хлопчик особливо вразливий. Головною позитивною рисою носія цього імені буде його любов до людей. Нестор володіє хорошою інтуїцією, при бажанні може вміло направляти свою енергію у сфери інтелектуального дослідження, такі як соціологія, психологія, астрологія й етнологія. Там, де романтика, він щасливий, особливо коли живе в стабільних відносинах. Цей типаж дуже добре підходить для сімейного життя. Для цієї людини його дім, незалежно від фактичних розмірів, – це його замок. Нестору дуже важко знайти справжнього друга, який буде розуміти і приймати його мінливу натуру.

ОЛЬГА

Значення цього імені «свята», «священна», «світла», «ясна», «мудра», «фатальна». Основні риси характеру дівчини на ім’я Ольга – це сильна воля, інтелект і велика працездатність. Вона вперто йде до наміченої мети. Для Ольги небезпечно не дати проявитися своїм талантам. Ольга прагне бути незалежною у всьому. Вона, немов борець, володіє важким, але сильним характером. У шкільні роки Оля серйозна і вдумлива. Не варто чекати від неї вибачень і прохань прощення навіть тоді, коли вона дійсно винна. Успіхів у навчанні особливих не має, але і від шкільної програми дівчинка не відстає. Проблем із нею в школі не буде. Вона спокійна, у неї не буває сварок з однолітками, а вчителі задоволені її поведінкою та успіхами. Ставши дорослою, Оля прагне головувати в своєму оточенні. Дівчина, як і в дитинстві, серйозна і дуже ранима. Ольга дуже сувора до себе і самолюбна, що часто проявляється в схильності до самоаналізу. Можливо, вона навіть почне заздрити. Але останнього почуття Ольга, як правило, соромиться і загладжує його добрими вчинками. Ользі властиво уважно стежити за своєю зовнішністю, ретельно підбирати свій гардероб. З «вигідними» для себе людьми вона буде коректна і люб’язна, а з тим, хто залежить від неї, вона, навпаки, буде триматися зарозуміло і грубувато. Ольга постійно аналізує свої вчинки і почуття. У дружбі залишається вірна. Для сім’ї Ольга – подарунок, прекрасно готує, завжди вірна чоловікові. Це компенсує її деяку холодність у відносинах. Ольга має схильність до авантюр. Недарма серед аферисток і «фатальних» жінок так багато дам з цим ім’ям. У відносинах з протилежною статтю Ольга залишається високоморальної натурою. Вона не прощає помилок і може виявитися злопам’ятною.

БОРИС

Ім’я Борис утворено від старослов’янського «славний у боротьбі». З дитинства у Бориса розвивається властивість бути сильним, уміти переносити труднощі і долати перешкоди. Хлопчик дуже старається відповідати очікуванням батьків, йому самому хочеться бути таким же, як найсміливіші герої . Тільки треба пояснити Борису, що за кожною поразкою потрібно шукати позитивний досвід для досягнення нових перемог. Борису хочеться бачити навколо себе таких же сильних людей, як і він. Борис шукає собі такі професії, які допоможуть йому реалізувати свої сильні сторони, бути вольовою людиною і приймати рішучі рішення. Він вибирає політику, альпінізм, інші екстремальні види спорту, може бути військовим і стати керівником на небезпечному виробництві. Борис не прагне бути серед людей. Впертість і «твердолобство» можуть зіграти з Борисом поганий жарт. А ось у сім’ї Бориса просто не впізнати. Він турботливий батько, дбайливий господар, але в родині він лідер і самостійно будуватиме сімейне життя.

ОРЕСТ

Ім’я Орест від «орос» Із грецької перекладається як «гірський», «горець», а також «гора». У дитинстві Орест непогано вчиться в школі. Старання Ореста роблять свою справу, і відставання за навчальною програмою через пропуски в кінцевому підсумку не так згубно позначаються на загальній успішності хлопчика. Він трепетно ??ставиться до тварин. Дитина здатний привести додому бездомного собаку і доглядати за ним. За своєю суттю володар імені Орест досить поступливий, не вступає в конфліктні ситуації, чудово розбирається в електроніці, вибирає професію лікаря, електрика, інженера, штукатура або тренера. Для Ореста, народженого взимку, властива така риса як упертість. Він товариський, комунікабельний і складно переживає розрив. Перший шлюб найчастіше буває недовговічним. Другий зазвичай виявляється більш щасливим. Така людина любить багато часу проводити на природі. Зазвичай заводить собаку великої породи. Орест завжди бореться за справедливість. З віком на додаток до посидючості, властивої йому ще зі шкільних років, у ньому проявляється цілеспрямованість. Він без зусиль знаходить спільну мову з людьми, що відбивається на його подальшій кар’єрі.

АННА (ГАННА)

Ім’я має давньоєврейське походження й означає "благодать"

У Анні з раннього дитинства проявляється її головна якість - доброта. Вона з радістю доглядає за кошенятами, щенятами, пташками. Граючи зі своїми ляльками, поводиться з ними, як з молодшими дітьми. У більш старшому віці вона здатна надати серйозну допомогу своїм близьким, що потрапили в скрутний стан.

Допоможе старенькій сусідці з покупками та клопотами в будинку. Турботи рідних і близьких їй людей стають і її турботами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Анна не ображається.

ДЕНИС

Ім’я Денис спочатку було народною формою застарілого церковного імені Діонісій, яке, в свою чергу, походить від давньогрецького імені Діонісіос, що означає «що належить Діонісу». У міфології Стародавньої Греції Діоніс - бог виноградарства, виноробства, родючості, натхнення, продуктивних сил природи. Тому іноді імені Денис дають тлумачення «веселун», «гуляка». Від чоловічого імені Денис утворені жіночі імена Деніз, Діонісія, Дениса. Ім’я Денис згадується як в православних, так і в католицьких святцях. Серед католиків особливо шанується святий Діонісій Паризький, який є покровителем Франції та Парижа. Маленький Денис надзвичайно рухливий. З ранніх років він не може всидіти на місці, дуже цікавий. Денис охоче вступає в будь-яку гру, навіть іноді намагається приєднатися до компанії більш дорослих дітей. Можливо, в шкільні роки Денис не дуже старанний або усидливий, але зате він швидко розуміє і легко запам’ятовує інформацію. Посидючим цей хлопчик може стати, тільки якщо знайде собі заняття до душі. Швидше за все, зі школи Дениска винесе мало знань, зате в ерудиції йому не відмовиш. Можливо, вроджена цікавість хлопчика допоможе стати йому вченим, який знається в багатьох галузях знань. Денис сповнений енергії і вона штовхає його на необдумані вчинки. Пускаючись в авантюри, хлопчик не забуває захопити за собою друзів і багато в чому проявляє організаторські здібності. Правда, вистачає Дениса ненадовго, часто він кидає справу, не завершивши її і підвівши тих, кого залучив до нього. Володіючи швидким розумом, Денису, однак, дуже складно збрехати.

На жаль, часті сімейні негаразди можуть спровокувати в Дениса серйозну тягу до алкоголю, тим самим до кінця зруйнувавши і без того хиткий сімейний світ. Щоб домогтися успіху в житті, Денису дуже важливо розвивати в собі обережність, терпіння і обов’язковість. Тільки ці якості допоможуть чоловікові в будь-якій професії. Денис - організатор, не боїться копіткої роботи, а з віком стає дуже акуратним і посидючим. Буває, що Денис бере участь в різних авантюрах. Йому б трішки обережності, терпіння і, тоді будь-яку розпочата справа буде успішною. Денис принциповий і часто нав’язує свої ідеї оточуючим. Йому легко повести за собою інших людей, але ось бути їхнім ватажком до кінця йому незручно. У сімейному житті Денис вважає за краще жити окремо від батьків. Вибираючи собі супутницю життя, Денис буде керуватися принципом «щоб було цікаво». Йому подобаються жінки активні, легкі на підйом, розкуті в діях. Дітей своїх він вважає за краще виховувати на ідеях свободи

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає «Яхве (Бог) змилостивився, помилував».

Хлопчики з таким поширеним ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

В Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, вони багато за що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани трапляються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але бувають і скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх байдужими.

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, що означає «стійкий, постійний».

У дитинстві дуже боязкий, весь час перебуває в стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи вимагає від Костянтина значних зусиль і буде коштувати батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як "переможець народів".

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатнього часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його відрізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Урівноважений, працьовитий і працездатний. Микола здатний опанувати будь-яку професію, буде добре заробляти.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі будуть побоюватися його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

МИХАЙЛО

У перекладі означає "подібний до Бога". 

У дитинстві Михайло чарівний, ніжний, жадібний до ласки, дуже красивий і розумний. Його тягне до прекрасного, і дуже часто від народження він оточений красивими речами, предметами мистецтва. Михйли прагнуть догодити всім і жити в гармонії з іншими.

В основному, Михайло росте здоровою дитиною. Він привабливий, розумний, але в колективі відлюдний. На людях створює образ благополучної людини, а в душі страждає від самотності. Схильний замикатися в собі, зайво суб’єктивний. Необхідно з дитинства відволікати такого хлопчика від його думок. 

Михайло дисциплінований, цього вимагає і від інших. Ретельно підбирає розумних ітаінтелігентних друзів, яким відданий назавжди.

Він дуже ретельно все вибирає: одяг, книги або професію. Крім того, Михайли – прекрасні друзі, доступні, щедрі і гостинні, які легко можуть поділитися всім. Здебільшого Михайли – екстраверти, товариські, але під впливом близьких і членів їхніх сімей. Вони активні і працюють, навіть якщо темпи роботи є нерівномірними. Михайли завжди шукають другу половинку. Першорядне значення для них має сім’я, вони уважні. Михайли часто стають лікарями, юристами, вчителями, так як люблять почуватися корисними. Часто стають керівниками найвищого рівня.

Дуже чутливий до поразок і невдач, що травмуватимуть його гордість. Працює для досягнення мети, а не для радості несподіваних відкриттів. Михайлу подобається медицина, він може успішно займатися підприємництвом. Стосунки з оточуючими у Михайла складаються не відразу, він обережний, нерішучий. Уважно прислухається до внутрішнього голосу, володіє хорошою інтуїцією. Вміло приховує свою чутливість. Одна з основних його рис – висока моральність. При ньому краще не жартувати про норми моралі. У Михайла сильна воля, він повністю контролює свої почуття.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я походить від грецьких слів «алекс» – захисник і «андрос» – чоловік.

У дитячому віці Олександри нерідко хворіють, але якщо підлітками починають загартовуватися й займатися фізичними вправами, тоді з них виростають міцні й стійкі чоловіки. Олександри завзято домагаються своєї мети. Вони можуть стати на чолі колективу й уміло керувати ним, опираючись при цьому на найбільш здібниих людей, довіряючи їм найскладніші справи. Мають репутацію справедливих людей.

 

ОЛЕКСІЙ

Ім’я Олексій у перекладі з давньогрецької мови означає «захисник», «оберігає». У слов’янських народів вживалися й інші форми цього імені: Алексій, Лексей, Ляксей, Олексей, Олекса, Алекса, Алесь, Олесь, Лесь. Алекса також є самостійним ім’ям. У імені Олексій існує рідковживана жіноча форма – Олексин, яка була запозичена з французької мови. В сучасності стало вживатись інше жіноче ім’я, утворене від імені Олексій, – Алексія. Олексій може похвалитися досить розвиненою інтуїцією. Але в досягненні своїх бажань йому допомагає не тільки вона, а й властиві йому активність і воля. Олексій уміє оцінювати свої сили. Якщо він упевнений у своєму успіху, то буде йти до переможного кінця, а якщо благополучний результат видається чоловікові сумнівним, то, найімовірніше, він відмовиться від своїх спроб. Поступливий характер Олексія допомагає йому щасливо будувати своє сімейне життя. Творчі здібності дають широкі перспективи, але Олексій дуже гидливий і тому відмовляється від багатьох вдалих ідей. Найбільше у своєму житті він цінує свого батька, слідом йдуть діти Олексія. Маленький Олексій дуже доброзичливий. Льоші важливо в будь-якій справі досягати найкращих результатів. У хлопчикові говорить вроджене честолюбство. Іноді ця риса спить, і тоді Льоша стає ледачим і бездіяльним. Олексій не належить до величних і видатних людей. Він звичайний чоловік, ніжний з тими, кого любить, і надійний для своїх друзів. Він не позбавлений прекрасних якостей, але всі вони виражені не яскраво. Непогано пристосований для повсякденного життя, але сильні пристрасті й несподівані повороти долі не для нього. Олексій часто тікає від дійсності при найменшій невдачі. Він заглиблений у себе, багато фантазує. Не любить засудження й легко виправдовує себе, вигадуючи пояснення своїм вчинкам. Розум і інтуїція Олексія швидше жіночого типу, ніж чоловічого. Він уважний до дрібниць, має хорошу пам’ять, відрізняється допитливістю. Олексій незмінно шанобливий зі своїми батьками. У відносинах із жінками цей чоловік цінує акуратність і охайність своєї обраниці. Чутливість і вразливість Олексія приваблюють до нього багато прихильниць, тому перемоги над протилежною статтю він здобуває легко і часто. Проте Олексій – вірний чоловік, що ставиться до дружини часом занадто довірливо. Особливих захоплень у чоловіка з ім’ям Олексій немає. Його можна назвати людиною справи, якщо лінь не взяла в ньому гору. Він не позбавлений творчих здібностей, які можуть допомогти стати хорошим художником, актором, письменником. Професії, пов’язані з точною наукою, також підходять Олексію. Одноманітна робота не дуже подобається йому, але старанно виконувати він буде і її. Якщо у носія імені виникне на те бажання, то він зможе добитись успіхів і в спорті, і в бізнесі, і в виробництві, заробивши цим собі становище в с суспільстві.

ПЕТРО

Ім’я походить від давньогрецького слова "Петра", що означає "стрімча кам’яна брила".

Петро – допитливий хлопчик. З раннього віку він починає мучити батьків питаннями. Його цікавить усе: навіщо будують гнізда пташки, де вночі перебувають трамваї, як улаштований будильник. Маленький Петро музично обдарований, у нього може бути непоганий голос. Батькам було б непогано влаштувати сина в музичну школу.

Петро навчається легко й не завдає клопоту учителям. Замолоду часто займається колекціонуванням фотографій артистів і музичних записів співаків.

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему