21 Листопада 2017
Новини

Сибірський таксист п’ять років ґвалтував і вбивав пасажирок

Сибірський таксист п’ять років ґвалтував і вбивав пасажирок

Таксиста в Хакасії звинуватили в серії зґвалтувань і вбивств дівчат. Як повідомляє lenta.ru , 31-річний чоловік близько п’яти років – з весни 2013-го до осені 2017 року – нападав на пасажирок.

«Для скоєння злочинів зловмисник використовував орендовані автомобілі, в які заманював жертв під виглядом надання послуг з перевезення пасажирів. При цьому він цілеспрямовано вибирав у якості жертв осіб жіночої статі, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння, вважаючи, що вони не зможуть чинити йому реального опору», – йдеться в повідомленні.

За версією слідства, останньою жертвою маніяка стала 24-річна мешканка Абакана. Він вивіз дівчину, що вийшла вночі з бару, в безлюдне місце, зґвалтував і вбив. Тіло згодом знайшли на території сусіднього Красноярського краю.

Від дій таксиста-ґвалтівника постраждали шість жінок, одна з яких була вагітна. З двома своїми жертвами обвинувачений розправився «з помсти за опір».

У кінці жовтня в московську поліцію надійшла заява від дівчини, яка звинуватила в зґвалтуванні таксиста з одного з популярних телефонних додатків. Дівчина стверджувала, що водій скористався її безпорадним станом, поглумився, а потім ще і зажадав грошей за проїзд.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему