20 Листопада 2017
Новини

На Волині в лісі поліція виявила схованку боєприпасів

На Волині в лісі поліція виявила схованку боєприпасів

У Любомльському районі (Волинська область) у лісопосадці поліцейські спільно зі співробітниками СБУ та прикордонниками виявили схованку зброї та боєприпасів.

Тайник було облаштовано в лісовому масиві поблизу села Куснища. На місце небезпечної знахідки одразу ж прибули вибухотехніки волинської поліції. Про це повідомили в секторі комунікації поліції Волинської області.

«Зі схованки вилучили ручну кумулятивну гранату РКГ-3М, два корпуси ручних осколкових наступальних гранат РГД-5, два уніфікованих запали дистанційної дії типу УЗРГМ, підствольні осколкові гранати ВОГ-25 та ВОГ-25П», – повідомив начальник вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області Ігор Заболотний.

У схованці правоохоронці також виявили та вилучили понад 800 патронів різного калібру.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами слідчі Любомльського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування.

Принагідно поліція наголошує, що про виявлену подібну знахідку необхідно терміново повідомити представників правоохоронних органів та аварійні служби за номерами телефонів 101, 102 та дати максимально детальний опис виявленого предмета й ситуації, що склалася. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему