19 Листопада 2017
Новини

Британські принци знялися у "Зоряних війнах"

Британські принци знялися у

Компанію їм складе ще один британець, актор Том Гарді - в сценічному вбранні.

Спадкоємці британської корони принци Вільям і Гаррі таємно знялися в "Зоряних війнах" у ролі імперських штурмовиків. Вони коротко з'являються у восьмій серії кіносаги - "Останні джедаї", яка виходить на екрани в грудні. Пише ВВС. Україна.

Таємницю розкрив англійський актор Джон Бойега, який у цій та попередній серіях грає Фінна - штурмовика-дезертира, який пристав до повстанців. Онуки королеви Єлизавети II з'являться на екранах з голови до ніг одягнені в білі обладунки солдатів імперії.

Чутки про участь принців у "Зоряних війнах" з'явилися в квітні минулого року - після того, як вони поїхали на студію Pinewood неподалік від Лондона, де тоді знімали восьму серію.

Герцог Кембриджський Вільям, другий за чергою претендент на британський престол, тоді бився із Гаррі на світових мечах, позував у компанії Чубакки і поспілкувався з акторами, включно з Бойегою. А тепер актор визнав, що знявся в одній зі сцен фільму разом із принцами "у костюмах штурмовиків", повідомив сайт Hollywood Reporter.

Нагадаємо, таємно одягатися в обладунки і зніматися в "Зоряних війнах" стає традицією серед британських знаменитостей. У сьомій серії "Пробудження сили" одного зі штурмовиків зіграв Деніел Крейг.

Актор, відомий роллю Джеймса Бонда, заперечував участь в зйомках. Цю таємницю розкрив режисер Джей Джей Абрамс - і тільки після виходу фільму на екрани.

Цього місяця власник франшизи компанія Disney оголосила, що він же зніматиме наступну, дев'яту серію "Зоряних воєн".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали