19 Листопада 2017
Новини

Апокаліпсис уже сьогодні?

Апокаліпсис уже сьогодні?

Сьогодні планета Нібіру має знищити Землю

Неспростовні докази того, що кінець світу відбудеться вже сьогодні, знайшов відомий нумеролог Девід Мід. На його думку, таємнича і поки не знайдена планета Нібіру дасть про себе знати в неділю, 19 листопада, знищивши все живе на нашій планеті. Про це повідомляє vlasti.net.

Як зазначено в повідомленні, учений-дослідник стверджує, що у низці регіонів Землі значно зросла сейсмічна активність і вона є нічим іншим, як наслідок пливу того самого загадкового космічного тіла.

Девід Мід впевнений, що Планета X наближається до земної поверхні з катастрофічно великою швидкістю. Якщо вірити підрахункам нумеролога, вже сьогодні, 19 листопада, відбудуться незворотні наслідки у вигляді масових землетрусів, що стануть причиною загибелі мільйонів людей.

Нагадаємо, тема апокаліпсису цієї осені піднімається рекордно часто. Наприклад, останнє пророцтво кінця світу з'явилося лише днями.

Група фахівців стверджувала, що аномалії, викликані зближенням Венери і Юпітера 15 листопада, приведуть до вибухів на Сонці і, як наслідок, до різкого підвищення температури на поверхні Землі, що в свою чергу стане причиною загибелі людства.

Що ж, будемо сподіватися, що такі не зовсім оптимістичні прогнози таки не справдяться.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему