18 Листопада 2017
Новини

18 листопада - кого привітати з днем ангела

18 листопада - кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають день ангела Максим, Назар, Тимофій.

Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

МАКСИМ

Ім’я Максим має латинське походження і в перекладі означає «найбільший». Характер Максима сильно залежить від того, на чому акцентували його батьки при вихованні. Так, Максиму притаманні і гордість, і честолюбство.

У дитинстві він спокійний, захоплюється книгами і марками, любить відвідувати дитячі спектаклі. За шкільні роки хлопчик набирає великий багаж різноманітних знань. Енергійності Максима можна тільки позаздрити. Однак гордість штовхає цього чоловіка на вчинки, що викликають опір оточення. Зламавшись, чоловік із цим іменем втратить упевненість в собі, досить імовірно, що впаде в депресію. Для Максима дуже важливо бути помірним у всьому. Часто на життєвому шляху Максима з’являються сильні покровителі, які допомагають йому уникнути сумної долі. Однак при цьому чоловік повністю втрачає свою самостійність. Пік успіху для Максима припадає на першу половину його життя. Як правило, Максима тягне на інтелектуальні заняття, особливо привабливі для нього елітні кола. Подорослішавши, Максиму слід змінити свій рід занять і життєві орієнтири, але часто він забуває це зробити і виглядає смішно і безглуздо, намагаючись молодитися. Не всі Максими в змозі подолати своє самолюбство і гордість. Ті з них, хто зміг це зробити, стають неординарними і видатними особистостями. Максим володіє чималими інтелектуальними здібностями і масою енергії. Врівноважений і солідний чоловік, який переріс юнацький максималізм, представиться як Максим, а якщо гордість і завищена самооцінка досі керують цією людиною, то він, швидше за все, назве себе Максом. За вдачею Максим швидше екстраверт. Він не позбавлений дипломатичності, здатний добре розуміти оточенню. Максим легко переконає вас у чому завгодно, особливо, якщо йдеться про любов і почуття. Чоловік із цим ім’ям успішно маніпулює людьми, в чому йому допомагають властиві йому уява і інтуїція. В глибині душі Максим впевнений, що саме він – господар життя. Він доброзичливий до людей, без роздумів прийде на підмогу. Досягти великих висот Максиму допоможе тільки захоплення професією. Найчастіше чоловік із цим іменем стає журналістом або фотохудожником. На протилежну стать Максим починає звертати увагу дуже рано. Свою супутницю він завжди буде підкорювати своїм терпінням і спокоєм в ті хвилини, коли від емоційного вибуху, здавалося б, не втримаються. Однак своєю думкою нехтувати цей чоловік не дозволить. Максим може часто закохуватися, але на зраду не піде. Він вірний сім’ї і дітям. Часто поруч із Максимом виявляється владна жінка, яка допомагає йому втриматися в стороні від поганого.

НАЗАР

Ім’я Назар має кілька версій походження: від латинского імені Nazarius, яке означає «той, хто родом з Назарету», «назаретянин»; з івриту означає «присвятив себе Господові». У дитинстві Назар товариський, рухливий. Він займається футболом і акробатикою, їздить на велосипеді. Назар володіє багатою уявою і захоплюється читанням. Народжений в липні, Назар дуже схожий на матір. Він закритий від оточення, рішення приймає обдумано і серйозно, але мало як проявляє себе в житті. Чоловік із цим ім’ям прагне до забезпеченого, спокійного життя. У нього є явні здібності і тяга до управління великим господарством. У чоловікові з цим ім’ям відчувається владна, сильна людина. Свою даму Назар завойовує обережно, не вдається до тиску. Шлюб для цього чоловіка можливий тільки за взаємної любові. Майбутня дружина повинна підходити Назару під його вимоги, вона повинна бути максимально наближена до його ідеалу – бути ласкавою, ніжною, терпимою. Допомогу подруги життя Назар цінує понад усе. Дружина цієї людини повинна бути послідовною і сильною, повинна допомогти своєму чоловікові знайти віру в себе і  свою цінність. У важкі моменти життя обраниця Назара повинна допомогти прийняти важливе рішення, постаратися розвіяти сумніви чоловіка і затвердити в свідомості власної правоти.

ТИМОФІЙ

Ім’я Тимофій походить від грецького «тімофеос», в перекладі означає «шанує Бога». Тимофій росте досить самостійним. Він завжди слухає старших. У спілкуванні проявляє себе спокійним і безконфліктним. У дитинстві хлопчик намагається проводити якомога більше часу поруч із мамою, завжди погоджується з її думкою. З віком він стає залежним від дружини і її рішень, намагається на них покладатися. Тимофій красивий, чарівний і розумний. Цими якостями він завжди привертає до себе увагу. За своєю суттю Тимофій відповідальна особистість. У житті для нього велику роль відіграє освіта. Він досить дипломатичний, володіє терпінням. Ці якості сприятимуть просуванню по кар’єрних сходах. Тимофій – цікава і творча особистість. В особистому житті Тимофій проявляє м’якість. Тимофію найкраще підійдуть такі спеціальності як дизайнер, інженер, письменник, репортер або психолог. Справжнім його можна побачити тільки серед вузького кола близьких людей. Водночас Тимофій рідко показує свою дратівливість і невдоволення. За певних обставин він буває злопам’ятним. Склад характеру Тимофія дозволяє йому досить спокійно реагувати на агресію. У колективі Тимофій спілкується з усіма однаково, нікого не виділяючи. Завоювати його довіру можна душевними розмовами. Тільки серед друзів Тимофій по-справжньому здатний розкритися. У ньому проявляються такі приховані якості, які раніше були непомітні малознайомим для нього людям.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему