15 Листопада 2017
Новини

На Одещині злодії зарізали фермера

На Одещині злодії зарізали фермера

У селі Стара Некрасівка Ізмаїльського району сталося жорстоке вбивство. Невідомих зловмисників при спробі крадіжки з території теплиць місцевого фермерського господарства застукали на місці злочину господарі. Злочинці чинили опір і напали з ножем на фермерів, убивши одного й поранивши іншого. Про це повідомляє "БессарабияINFORM".

Зазначені теплиці в Старій Некрасівці належать жителю міста Ізмаїл. Територія господарства перебуває під постійним відеоспостереженням. Завдяки цьому вночі фермером був зафіксований факт проникнення на територію його володінь у сусідньому селі невідомих осіб.

Покликавши на підмогу рідного брата і ще одного знайомого, чоловік терміново виїхав у Стару Некрасівку, щоб захистити своє майно і зловити злодіїв.

Обстеживши територію теплиць, чоловіки виявили двох невідомих та спробували їх затримати. Застануті зненацька зловмисники, почали чинити опір і пустили в хід ніж. В результаті брат власника господарства отримав поранення несумісні з життям — від отриманих травм молодий чоловік помер на місці. Поранення отримав і сам фермер — він був доставлений у лікувальний заклад.

На місце події приїхало керівництво та слідчо-оперативна група Ізмаїльського відділу поліції. Правоохоронцями встановлюються усі обставини трагедії та вживаються всі необхідні заходи для затримання злочинців.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему