15 Листопада 2017
Новини

«Бетмен» став товстим і лисим

«Бетмен» став товстим і лисим

Крістіан Бейл, відомий своєю здатністю змінювати зовнішність від ролі до ролі, вкотре шокував фанатів. Голлівудський актор з'явився на заході, присвяченому фільму «Недруги», в образі товстого й лисого чоловіка невизначеного віку, – повідомляє life.ru.

За інформацією Daily Mail, Крістіан Бейл набрав вагу для ролі у фільмі Backseat, який повинен вийти 2018 року. У майбутній картині актор зіграє віце-президента США Діка Чейні.

В інтерв'ю Variety Studio актор зізнався, що для підготовки до ролі з'їв багато пирогів. Нагадаємо, що Крістіан Бейл не вперше набирає вагу для ролі – його герой у фільмі «Афера по-американськи» теж вельми вгодований.

Втім, Бейл вміє не тільки активно набирати, але й скидати вагу – для зйомок у фільмі «Машиніст» актор схуд до 55 кілограмів.

Такі трансформації змушують шанувальників Бейла переживати за здоров'я кумира – актор і сам зізнавався, що його організм не в захваті від постійних експериментів. Але, схоже, це його не зупиняє.

«Спочатку це легко – ви просто сидите і їсте пончики. Але коли ви робите це протягом двох місяців, ваше тіло починає бунтувати проти вас, воно говорить: «Ні, будь ласка». І ваша спина болить та виникає безліч інших проблем», – каже актор.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему