15 Листопада 2017
Новини

Кріштіану Роналду став батьком учетверте

Кріштіану Роналду став батьком учетверте

32-річний лідер мадридського «Реала» та збірної Португалії, чотириразовий володар «Золотого м'яча» Кріштіану Роналду став батьком учетверте. Дочку, яку народила дівчина футболіста Джорджина Родрігес, назвали Алана Мартіна, – повідомляє gazeta.ru.

Перший син футболіста, Кріштіану Роналду-молодший, народився 17 червня 2010 року від сурогатної матері. З чуток ЗМІ, жінка, яка виносила хлопчика, підписала угоду про нерозголошення із жорсткими умовами, заробивши при цьому кілька мільйонів євро. Ще одним фактом про хлопчика є інформація, що він є прихильником таланту головного конкурента свого батька в щорічній багатосерійній боротьбі за «Золотий м'яч» аргентинця Ліонеля Мессі, який виступає за «Барселону».

Втім, сам Кріштіану-старший ніколи не коментував це, а щодо Мессі, незважаючи на їхнє спекотне суперництво, публічно не раз висловлювався з повагою.

Уже в поточному році у Роналду від ще однієї сурогатної матері народилася двійня. Близнюки Матео і Єва з'явилися на світ 29 червня 2017 року, про що футболіст також сповістив світ сімейною фотографією в інстаграмі.

А ось безпосередньо перед народженням Алани Мартіни з Кріштіану сталася неприємна історія. Португальська модель Наташа Родрігес, учасниця місцевого реаліті-шоу «Любов на вершині», заявила, що футболіст зрадив із нею Джорджині, причому коли та вже була вагітна.

«Я знала, що у Роналду є дівчина, але ми все одно стали друзями, між нами була довіра, зв'язок. Він приємна людина, і після того, як ми довго листувалися, було приголомшливо зустрітися з ним, – цитує модель британський таблоїд The ??Sun.

- Та ніч була особливою, але після неї я сказала, що йду на португальське шоу, і він попросив мене не робити цього. Я думаю, він використовував мене заради сексу, проте не шкодую, тому що це було моєю мрією. Я відправляла Роналду відео, де танцюю тверк. Він відповів, що хоче зустрітися зі мною. Йому завжди подобалося моє тіло», – сказала Наташа.

При цьому The Sun також повідомив, що Наташа Родрігес наразі сама перебуває на восьмому місяці вагітності, хоча ніякої інформації про батька її дитини видання не надає.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду вже чотири рази вигравав «Золотий м'яч» і цього року є головним фаворитом у гонитві за п'ятим подібним трофеєм.

Нещодавно форвард отримав нагороду гравця року від Міжнародної федерації футболу (ФІФА) – The Best.

Минулого сезону саме перфоманс Роналду, який забив зі стадії чвертьфіналу в плей-офф Ліги чемпіонів аж десять голів у п'яти матчах, дозволив «Реалу» стати першим клубом в історії футболу, двічі поспіль вигравши ЛЧ.

А от нинішній сезон у гравця поки складається неоднозначно. Якщо в Лізі чемпіонів він забивав у всіх чотирьох матчах, забивши на груповому етапі турніру вже шість м'ячів, то в іспанській Примері на його рахунку лише один м'яч у семи проведених зустрічах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему