15 Листопада 2017
Новини

У Криму російський бізнесмен хоче побудувати «безвізове місто третього тисячоліття»

У Криму російський бізнесмен хоче побудувати  «безвізове місто третього тисячоліття»

Бізнесмен Сергій Полонський має намір побудувати на території Кримського півострова «місто третього тисячоліття», яке буде відкритим для безвізового в'їзду всього людства. Таку заяву Полонський зробив на презентації своєї передвиборчої програми у якості кандидата в президенти Росії. За задумом бізнесмена «місто третього тисячоліття» повинно належати всім відразу, представляючи собою своєрідну міжнародну територію, повідомляє tvzvezda.ru.

За задумом бізнесмена «місто третього тисячоліття» повинно належати всім відразу, представляючи собою своєрідну міжнародну територію, на якій не буде охоронців, поліції та непрямих міських податків. На цій території можна буде розміщувати штаб-квартири міжнародних організацій, наприклад ООН, впевнений Полонський.

«Ми дійшли висновку, що нове місто третього тисячоліття правильно побудувати на території Криму. Це буде міжнародна територія. Собівартість накладних витрат на життєдіяльність у цьому місті буде в два рази нижче», - заявив бізнесмен.

Сергій Полонський разом зі своїм передвиборчим штатом розраховує на друге місце на майбутніх президентських виборах в Росії. Однак не ясно, яким чином бізнесмен має намір висуватися у кандидати. У ЦВК РФ вже заявили, що Полонський отримає відмову в реєстрації, оскільки має судимість за тяжкий злочин.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему