15 Листопада 2017
Новини

"Помирайте тихіше" - оригінальне звернення до сусідів

Розлючені жителі Києва оригінальним способом закликали галасливих сусідів стримувати свої пристрасті.

Напевно, кожному мешканцю багатоповерхівки відомо, що таке "картонні стіни". Коли ти намагаєшся заснути, тому що вранці вставати на роботу, а твої сусіди невідомо чому вирішують весело проводити час, по-дорослому і з емоціями, пише Хроніка.інфо.

Розібратися із галасливою парочкою, яка вже довгий час своїми еротичними стогонами доводила до люті половину мешканців будинку на масиві Відрадний у Києві, вирішили досить кумедним способом. На стіні в під'їзді розмістили жартівливе, але красномовне оголошення, зі словами обурення через постійні звуки, які позбавили сну багатьох мешканців будинку.

"На жаль, не знайома особисто, тому пишу публічно! Пара, яка любить робити "це" так, щоб чули два будинки: переконливе прохання, закривайте вікна, вставляйте кляп, або використовуйте інші підручні засоби. Вчора моя дитина прокинулась близько 23 години з питанням: "мамо, хто це так голосно вмирає?". "Помирайте" тихіше !!! Ви живете в багатоквартирному, а не в приватному будинку, десь у глибокому лісі. Поважайте, будь ласка, сусідів! Поруч із вами живуть діти і люди похилого віку ", - звернулася до галасливої парочки сусідка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему