15 Листопада 2017
Новини

Іменини 15 листопада

Іменини 15 листопада

Сьогодні відзначають іменини Костянтин, Захар, Домна, Леопольд.  Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

КОСТЯНТИН

В основі цього імені латинський корінь, який означає "стійкий, постійний".

У дитинстві дуже боязкий, постійно перебуває у стані тривоги. Дуже важко звикає до чужих людей і нової обстановки. Звикання до дитячого садка й школи потребує у Костянтина значних зусиль і коштуватиме батькам чималих хвилювань. З віком позбудеться від комплексу страху, але сходитися з людьми буде важко. Друзів має небагато, але всі вони перевірені часом.

ЗАХАР

Ім’я Захар – це форма імені Захарій, Захарія, що з давньоєврейської означає «Господь згадав» ( «Яхве згадав»), «пам’ятний Господу», «пам’ятає Господа». Захар – добродушний, поступливий, уважний і турботливий по відношенню до близьких чоловік. Він дуже сентиментальний і обожнює дивитися фільми про кохання. Захар не знає, що таке користь, він чуйний і готовий у будь-який момент прийти на допомогу. Характеру Захара не вистачає твердості й наполегливості, через що його добротою часто користується оточення. Захар обожнює природу, якщо у нього буде можливість купити землю, він обов’язково нею скористається і займеться вирощуванням плодових дерев. У Захара буде спокійне життя, без особливих потрясінь. Ще в дитячі роки Захар проводить час за конструктором, його дуже цікавить техніка. Саме тому Захар часто вибирає роботу водія. На роботі він буде скромним і чуйним співробітником. Для досягнення успіху в професійній діяльності Захару доведеться навчитися проявляти твердість у відносинах із колегами, а також частіше використовувати почуття гумору. Тоді Захар зможе побудувати кар’єру в сфері, де необхідні терпіння і аналітичний склад розуму. Жінки тягнуться до Захара завдяки його чуйності. Дружиною Захара часто стає кинута кимось жінка, яка отримала в стосунках із Захаром потрібні розраду і співчуття. Одружується цей чоловік, як правило, пізно, часто у його обраниці вже є дитина. На жаль, добродушність і м’якість Захара, як правило, призводять до того, що дружина займає в родині чільну позицію. У цьому випадку необхідно, щоб дружина Захара проявляла тактовність у спілкуванні з чоловіком, інакше вона може завдати душевної травми чоловікові. Захар любить займатися будинком, у вихідний день його можна побачити за прибиранням житла. Він ніколи не зрадить своїй дружині. Найчастіше має дітей чоловічої статі. Працюючи по дому, він залучає до цього дітей, вважаючи, що найкраще виховує людину саме робота. Навчання дітей буде перебувати під постійним контролем Захара, він завжди ходить на батьківські збори. Захар – товариська людина, із задоволенням запрошує в гості і своїх друзів, і просто випадкових знайомих. Захар підтримує хороші відносини з сусідами. Розлютити цього чоловіка вкрай складно, і, якщо таке станеться, незабаром злість зміниться спокоєм і навіть незручністю. Справжнім другом Захара стане той, хто не тільки отримує допомогу, а й сам у будь-який момент може її надати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему

Останні матеріали