14 Листопада 2017
Новини

Підлітки намагались вчинити масовий суїцид

Підлітки намагались вчинити масовий суїцид

Правоохоронцям вдалося вчасно врятувати двох 15-річних дівчаток, які спробували здійснити груповий суїцид. Поліція знайшла підлітків на 14 поверсі покинутого будинку, повідомляє прес-служба поліції Маріуполя, передає "Вчасно".

Патрульні вирушили на пошук дівчаток після того, як до одного з поліцейських звернувся знайомий і розповів про дивне sms-повідомлення, яке 15-річна маріупольчанка надіслала на телефон своєї бабусі — вона написала, що знаходиться в багатоповерховому будинку і описала місцевість навколо.

Поліцейські одразу зв'язалися з батьками підлітків, і дізнавшись, що діти не виходять на зв'язок, одразу встановили будинок, в якому могли перебувати дівчатка.

Їх знайшли на 14 поверсі покинутого будинку. Одна з них випила 30 таблеток заспокійливого, інша – 10. Вони обидві вже практично ні на що не реагували.

Поліцейські викликали швидку допомогу і вивели подруг на вулицю. Одна з дівчаток зізналася патрульним, що її подруга вже один раз намагалася покінчити з собою, але тоді вдалося її відмовити. Тепер підлітки зважилися на груповий суїцид.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему