13 Листопада 2017
Новини

Ротару отримала нагороду в Кремлі

Ротару отримала нагороду в Кремлі

Софія Ротару кілька років не давала концертів ні в Росії, ні в Україні. Обидві держави свого часу присвоїли їй звання Народної артистки.

Але коли почався військовий конфлікт на сході, співачка вважала за краще зберегти нейтральність. Інакше на неї б неминуче з тієї чи іншої сторони посипалося каміння і звинувачення в зраді.

Ротару навіть в Криму, де у неї будинок і бізнес у вигляді готелю, не буває. Бо паспорт у неї український, прописка київська. Хоча і дуже сумує за Ялтою, яка давно стала для неї рідною.

Цього року шанувальники могли почути співачку на «нейтральній території» – в Баку на фестивалі «Жара» відбувся її творчий вечір. Тепер же вона погодилася виступити на церемонії вручення нагород «Золотий грамофон» в Кремлі.

Софія Михайлівна з новою піснею «На семи вітрах» зірвала овації залу. А журналісти оточили українську гостю і намагалися дізнатися хоч щось. Співачка у відповідь посміхалася: «Спасибі за любов, мої дорогі, у мене все добре, я щаслива бути з вами».

Нагороду Ротару отримувала з рук Директора департаменту інформації і друку МЗС Росії Марії Захарової. Захарову називають голосом російської зовнішньої політики. Вона порівняла Ротару з недосяжною галактикою.

Софія Михайлівна, треба зауважити, виглядає чудово – ніколи не скажеш, що в серпні вона відзначила 70-річчя. Артистка помолодшала, пострункішала, словом, змінилася в кращу сторону.

До речі, на новорічні свята Ротару може особисто приїхати і привітати охочих 45-хвилинною програмою із «золотих» хітів. Просить вона за приватний виступ, як кажуть промоутери, близько 100 тисяч євро. Але задоволення послухати «Місяць» або «Хуторянка», мабуть, того варте.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему