10 Листопада 2017
Новини

ЕКСКЛЮЗИВ: «Зважені та щасливі 7»: в яких позах займатимуться сексом учасники проекту?

ЕКСКЛЮЗИВ: «Зважені та щасливі 7»: в яких позах займатимуться сексом учасники проекту?

7 сезон шоу «Зважені та щасливі» продовжує дивувати. 11 випуск справив справжній фурор, як на учасників, так і на глядачів. Що ж показали у шоу?

Подивившись 11 епізод 7 сезону шоу «Зважені та щасливі»,  можна сміливо зазначити, що славнозвісна Камасутра – не найкращий тренажер. Можливо, опанувавши декілька поз із цієї книги, учасники і стали гнучкішими, проте зігнати зайвий жир вони змогли лише за допомогою силових навантажень у залі.

Що показали у випуску?

Випуск розпочався еротичними танцями. Серед ночі у кімнати конкурсантів ввірвалися незнайомці, які своїми сексуальними рухами заставили учасників ніяковіти. Виявляється, візитери натякнули товстунам на тему майбутнього конкурсу.

Продюсери вирішили додати шоу пікантності. Цього тижня з гравцями спілкувалася Юлія Бортник, ведуча програми «Давай поговоримо про секс». Першим випробуванням для парочок став тест. Герої давали відповіді на провокативні та інтимні запитання. Від кількості відповідей, які збігалися, залежав рівень складності наступного завдання.

Перший конкурс відбувся на пляжі. Учасники повинні були стерти власними тілами шар мила, під яким ховався код.

За результатами тестування перемогу здобули Коричневі. Виявилося, що Анна і Дмитро, які разом вже 15 років, найкраще знають одне одного в інтимному плані. Саме вони зуміли першими стерти шар мила. Відтак, Коричневі здобули право вибрати позу для конкурентів у наступному змаганні та отримали мінус 1 кг на зважуванні.

Переможці, Анна та Дмитро Галичі, вибрали позу «Тачки», за що сильно поплатилися. Їхній результат у вирішальному змаганні став найгіршим. Пара Аліни Буць та Максима Письмиченко досить добре відтворила позу «Ножниці». Наталя Токарева та Олексій Добрянський показали непоганий результат у «Мостику». Руслані Писанці та Ігорю Ісакову Коричневі віддали одну з найпростіших позицій – «Шалена ніжка». Підступно вчинили Галичі щодо пари Марнауз. Андрій повинен був тримати на руках досі найважчу учасницю проекту Марту. Така поза привела їх до поразки.

Найдовше протримались Блакитні. Саме завдяки старанням Олексія пара виграла та провела романтичну ніч у готельному номері.

Зважування показало, що Коричневі не скинули на цьому тижні жодного кілограма, тому одягнуть чорні футболки. Найбільше скинули Червоні, – 4 кг.

Навіщо стільки сексу?

Здається, продюсерам шоу нічим зацікавити публіку, окрім сексу. Інтимна тема піднімається чи не в кожному ефірі. Нам показують, як учасники годували одне одного в ліжку солодким та подають інформацію про їхню білизну. Беззаперечно, шоу вже давно вийшло за рамки розважального і перейшло в категорію «18+». Добре це чи погано, вирішує кожен самостійно. Проте фанати «Зважених» вважають, що постійні охкання героїв перетворюють раніше цікаву передачу на вульгарщину.

Що ж буде далі? Якщо у 7-му сезоні просто імітують пози з Камасутри, то наступного року СТБ підніме планку ще вище і змусить займатися подружні пари сексом просто у прямому ефірі.

Щодо героїв 7 сезону проекту «Зважені та щасливі», то кожна з пар пообіцяла, що спробує всі вищеперераховані пози. Зокрема, Писанка та Ісаков заявили, що займуться сексом у всіх п’яти позах.

Що покажуть у наступній програмі?

З анонсу стало зрозуміло, що у наступній програмі від еротики учасники перейдуть до психології. На проект завітає телеведуча Анна Кушнерук. Спеціаліст розбиратиметься з сімейними проблемами героїв і змусить їх висказати те, що вони довгі роки приховували. Чи допоможуть провокаційні питання психолога налагодити стосунки подружнім парам?

 

 

 

 

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему