9 Листопада 2017
Новини

Медбрат вбив 106 людей, щоб потім спробувати реанімувати їх

Медбрат вбив 106 людей, щоб потім спробувати реанімувати їх

У німецькій федеральній землі Нижня Саксонія на підставі результатів токсикологічної експертизи правоохоронці  підозрюють, що колишній медбрат Нільс Хьогель отруїв 106 пацієнтів, пише Depo.Світ.

Як зазначено у спільному прес-релізі поліцейського управління і прокуратури Ольденбурга, це на 16 людей більше, ніж було відомо раніше.  «Лише на початку цього тижня слідчі органи отримали результати всіх токсикологічних тестів. Вони виявили ще 16 підозрілих випадків», – йдеться в документі.

Сам же засуджений заявляв, що вбив близько 90 пацієнтів у реанімаційних відділеннях лікарень в містах Дельменхорст і Ольденбург, давши їм смертельну дозу ліків. Чоловік зізнався, що робив смертельну ін'єкцію, щоб потім спробувати реанімувати пацієнтів і виступити в ролі рятівника перед своїми колегами.

Загалом, вперше злочинні дії Хьогеля зауважив один з його колег кілька років тому. Тоді пацієнт вижив після ін'єкції, а медбрата посадили на 7,5 років за замах на вбивство. Після цього випадку влада ексгумувала кілька тіл і встановила наявність в них слідів ліків.

Нагадаємо, 27 лютого 2015 року Нільс Хьогель був засуджений до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивстві пацієнтів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему