9 Листопада 2017
Новини

Румун пішов у шинок у своєму селі, а прокинувся в Лондоні

Румун пішов у шинок у своєму селі, а прокинувся в Лондоні

Безробітний житель села Албешти, що в Румунії, пішов зі своїми друзями в місцевий шинок, однак прокинувся в 2 700 кілометрах від будинку. Під час розпиття спиртних напоїв Міхай Данчию посперечався зі своїми друзями, що знайде роботу, і не відкладаючи проблему в довгий ящик, відразу відправився на пошуки заробітку, повідомляє DailyMail.

Коли Міхай прийшов до тями, то помітив, що він знаходиться в незнайомому місці і в стані важкого похмілля. Навкруги були люди, які говорили незрозумілою мовою. Його оперативно доставили в Whipps Cross Hospital, де румунська медсестра змогла йому пояснити, що чоловік знаходиться в Лондоні.

Медсестра Адіна Косташе розмістила історію чоловіка у себе в блозі, з проханням допомогти людині з'ясувати обставини, яким чином він опинився так далеко від дому. Вона розповіла, що його хтось знайшов п'яним у дворі і, мабуть, побив.

Чоловіка перевели в іншу лікарню, але він сказав, що не знає нікого в Лондоні і не розуміє, яким чином він там опинився. Через деякий час чоловік був доставлений на батьківщину.

Сусіди Міхая розповіли, що у нього вже раніше були провали в пам'яті через сильне сп'яніння, однак таке з ним сталося вперше. Крім того, люди розповіли, що роботу він так і не знайшов.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему