9 Листопада 2017
Новини

Луцьк зацікавлений у австрійських інвестиціях

Луцьк зацікавлений у австрійських інвестиціях

Про це йшлося сьогодні під час зустрічі секретаря луцької міської ради Григорія Пустовіта з Надзвичайним і Повноважним Послом Республіки Австрія в Україні Герміне Поппеллер, інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Під час зустрічі Григорій Пустовіт наголосив на зацікавленості міської влади у залученні австрійських інвестицій в економіку Луцька. За його словами, у місті успішно працюють підприємства зі шведськими, польськими, словацькими, німецькими капіталами. Тому він був би радий, якби у Луцьку австрійські інвестори разом з місцевими бізнесменами створили спільне українсько-австрійське підприємство.

Герміне Поппеллер зауважила, що у місті Нововолинськ працює підприємство «Кроноспан», яке створене завдяки австрійським інвестиціям. Вона зауважила, що є зацікавленість у розвитку економічних відносин між Україною та Австрією.

За її словами, при хорошому транспортному сполученні від Відня до кордону з Україною можна дістатися швидше, ніж у віддалені регіони Австрії, а тому західні регіони нашої країни є привабливими для інвестування та створення спільних підприємств.

Також Герміне Поппеллер зауважила, що в Україні працює два роки, але на Волині ще не була. Пані Посол представила Почесного консула Республіки Австрія у Львові Маркіяна Мальського, якого нещодавно призначили на цю посаду. За її словами, його юрисдикція поширюється на шість областей Західної України, зокрема й на Волинь.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь
В тему