9 Листопада 2017
Новини

У Європі відключено тисячі сайтів

У Європі відключено тисячі сайтів

Сьогодні зранку гігантську аварію  відчула на собі французька компанія OVH, яка спеціалізується на хостингу сайтів. Інцидент спричинив відключення багатьох сайтів не лише у Європі, а й по всьому світу. Про це повідомляє LeFigaro, пише УН.

Деякий час не працювали українські сайти, такі як інформ-агентство «Українські Новини», видавництво «Pabulum». Торкнулися проблеми через французького хостинг-провайдера і російські сайти: «Ведомости», Znak.com і «Росбалт».

Як зазначено в повідомленні, хостинг-компанія OVH вранці 9 листопада пережила аварію, яка спричинила відключення десятків тисяч сайтів по всьому світу. Генеральний директор компанії Октав Клабу визнав провал і запевнив, що фахівці вже працюють над усуненням неполадок.

За його словами, відключення сайтів викликало низку проблем. «Один з дата-центрів, який розташований в Страсбурзі, не був забезпечений електроенергією з 7:10 ранку за місцевим часом, що призвело до автоматичного відключення частини своїх серверів, де були розміщені сайти клієнтів компанії. Більш того, оптична мережа, яка з'єднувала два інших центри, через які проходить велика кількість даних, також перестала працювати», – зазначено в повідомленні.

Генеральний директор Октав Клабу не назвав причини аварії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему