9 Листопада 2017
Новини

Хотіли пограбувати подруг, натомість – отруїли на смерть

Хотіли пограбувати подруг, натомість  – отруїли на смерть

На Хмельниччині група зловмисників отруїла двох жінок з метою пограбування, в результаті чого одна з постраждалих померла. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Хмельницькій області, передає Канал "112".

Відомо, що близько 6 ранку на проспекті Миру у Хмельницькому були виявлені дві жінки без свідомості. Лікарі, які прибули на місце, констатували смерть  29-річної жінки, її 32-річну подругу вдалося відкачати в реанімації, куди її негайно доставили.

Проведена експертиза встановила, що смерть жінки настала в результаті отруєння антипсихоматичним препаратом азалептин.

Після з'ясування обставин стало відомо, що напередодні ввечері дві подруги відпочивали в одному із закладів міста. Там вони познайомилися з молодими людьми, які запросили їх попити кави.

Компанія вирушила в район другого автовокзалу, де і замовила каву, в яку зловмисники підмішали великі дози азалептину.

Після того, як потерпілі втратили свідомість, зловмисники їх пограбували на загальну суму 18,5 тисяч гривень і залишили жінок вмирати, а самі покинули місто.

В ході оперативно-слідчих дій вдалося встановити, що автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, був в оренді одного з них, який виявився 29-річним вихідцем з Луганської області. Також були встановлені і його подільники, 30-річний уродженець Запорізької області та 23-річна жителька Миколаївської області. Кримінальна трійця "гастролювала" по всій країні, тому затримати їх за місцем проживання було неможливо.

На сьогодні всі зловмисники затримані та поміщені в слідчий ізолятор. Як пізніше з'ясувалося, злочинці причетні ще до кількох епізодів крадіжок майна. Їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему