9 Листопада 2017
Новини

9 листопада: кого привітати з днем ангела?

9 листопада: кого привітати з днем ангела?

Цього дня відзначають іменини Андрій, Іван, Ілона, Марк, Максим, Нестор, Орест, Степан. Чим особливі «винуватці свята» з таким іменем? Трошки про їхні секрети…

АНДРІЙ

В основі імені лежить грецьке слово "андрос", що означає "чоловік".

З дитячого віку Андрій має буйну фантазію. Улюблені іграшки в нього – це всілякі конструктори. Він може зображувати автомобіль і гонщика одночасно, носитися при цьому по квартирі й видавати всю гаму звуків – від гурчання мотора до скрипу гальм.

Захоплений своєю грою, Андрій мало уваги звертає на прохання поводитися тихіше, й чи не єдине, що його може зупинити, – це солодощі. Якщо є брат, то Андрій щиро любить його. До сестри ставиться строго й не хоче уступати їй ні в чому. Андрій-підліток серед своїх однолітків нічим особливо не виділяється, однак згодом виявляється, що в житті він – серед найуспішніших.

ІВАН

Це ім’я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження, що означає "Яхве (Бог) змилостивився, помилував".

Хлопчики з таким розповсюдженим ім’ям можуть мати різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, непосидами й бешкетниками. В Іванах можливе поєднання найрізноманітніших якостей: сили й слабкості, добра й жорстокості, ніжності й гніву.

У Іванів надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато що беруться й багато чого їм вдається зробити. Івани зустрічаються серед людей різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті усьому світу.

Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишають їх осторонь.

ІЛОНА

Ім’я Ілона католицьке, є варіантом грецького імені Олена, що означає «світла». Ілона дуже приваблива. Вона може бути не красива, але ніхто не відмовить їй у чарівності, вражає оточення своїми великими очима, в яких начебто вкладена якась таємниця. Ілона товариська. Але своїх таємниць не довіряє навіть кращій подрузі. Хоча зовні дівчина здається дуже спокійною, всередині вона гаряча і темпераментна, проте добре вміє керувати своїми емоціями. Жінка з цим ім’ям завжди прагне самоствердження. При будь-якому зручному випадку вона намагається демонструвати свої знання і здібності. В Ілоні живе бунтарський дух. З дівчини виходить відмінний керівник. Якщо ж вона зважиться відкрити власну справу, то, швидше за все, отримає відчутний дохід. Ілона любить подорожувати, переїжджати з місця на місце. Її мало цікавлять домашні справи, а кулінарія, в’язання або шиття абсолютно не входять в коло її інтересів. Ілона невпинно прагне підкорити наступного чоловіка, а, добившись свого, кидає його без жалю. Ілона має дивну здатність починати життя з чистого аркуша, геть забуваючи минуле. Дівчина не стане спокійною дружиною. Найчастіше любов і шлюб для жінки з цим ім’ям – дві різні речі. Навіть перспектива мати дітей не змінює поведінки Ілони. Дівчина володіє непостійним характером, чуттєва і романтична. З віком все ж настає момент, коли Ілона готова зупинитися, маючи за плечима вже великий багаж «завойованих» чоловіків. Тоді ця жінка стає зразковою домашньої дружиною, мудрою і консервативною. Господиня з Ілони посередня, вона не вміє готувати і не хоче цього вчитися. Домашнє господарство – не її покликання. Хоча материнський інстинкт у Ілони не надто сильний, але вона вміє піклуватися про своїх дітей, прагне записати їх у різні гуртки та секції.

МАРК

Марк має французьке коріння і походить від «marquis», що означає «маркіз».

У ранньому дитинстві особливо помітно те, що Марк егоцентричний. У міру дорослішання хлопчик починає маскувати цю рису за посмішкою, ввічливістю і готовністю до самопожертви. А в дитинстві Марк прагне до того, щоб члени його сім’ї займалися тільки ним одним. У школі хлопчик болісно ставиться до успіхів інших, хоча і намагається приховати свою заздрість. Ставши дорослим чоловіком, Марк залишається терпимим до тих, хто не заважає його інтересам і не суперечить йому. Це благотворно позначається на його кар’єрних успіхах. Марк проявляє інтерес до читання, в його будинку багато книг іноземних авторів, різних газет. Марк любить карткові ігри, але, програючи, злиться, може вести себе досить безцеремонно. Марк доволі закритий, навіть для найближчих людей він не відкривається повністю. У побуті Марк невибагливий, але в будинку він повинен відчувати себе господарем. Дітей Марк виховує у слухняності, часом жорстокий до них. Часто сперечається, доводить свою правоту, любить вести розмови з дружиною і тещею. До шлюбу Марк підходить обережно, намагається підібрати собі дружину, яка зможе стати йому не тільки подругою, але і бездоганною помічницею, готовою пожертвувати своїми інтересами заради планів чоловіка. Йому важливо, щоб майбутня дружина визнавала інтелектуальну перевагу чоловіка, неважливо, є воно насправді чи ні. Навряд чи Марк потерпить поруч з собою жінку з яскраво вираженою індивідуальністю, творчо обдаровану.

МАКСИМ

Ім’я Максим має латинське походження і в перекладі означає «найбільший». Характер Максима сильно залежить від того, на чому акцентували його батьки при вихованні. Так, Максиму притаманні і гордість і честолюбство.

У дитинстві він спокійний, захоплюється книгами і марками, любить відвідувати дитячі спектаклі. За шкільні роки хлопчик набирає великий багаж різноманітних знань. Енергійності Максима можна тільки позаздрити. Однак гордість штовхає цього чоловіка на вчинки, що викликають опір оточення. Зламавшись, чоловік з цим іменем втратить упевненість в собі, досить імовірно, що впаде в депресію. Для Максима дуже важливо бути помірним у всьому. Часто на життєвому шляху Максима з’являються сильні покровителі, які допомагають йому уникнути сумної долі. Однак при цьому чоловік повністю втрачає свою самостійність. Пік успіху для Максима припадає на першу половину його життя. Як правило, Максима тягне на інтелектуальні заняття, особливо привабливі для нього елітні кола. Подорослішавши, Максиму слід змінити свій рід занять і життєві орієнтири, але часто він забуває це зробити і виглядає смішно і безглуздо, намагаючись молодитися. Не всі Максими в змозі подолати своє самолюбство і гордість. Ті з них, хто зміг це зробити, стають неординарними і видатними особистостями. Максим володіє чималими інтелектуальними здібностями і масою енергії. Врівноважений і солідний чоловік, який переріс юнацький максималізм, представиться як Максим, а якщо гордість і завищена самооцінка досі керують цією людиною, то він, швидше за все, назве себе Максом. За вдачею Максим швидше екстраверт. Він не позбавлений дипломатичності, здатний добре розуміти оточення. Максим легко переконає вас у чому завгодно, особливо, якщо мова піде про любов і почуття. Чоловік з цим ім’ям успішно маніпулює людьми, в чому йому допомагають властиві йому уява і інтуїція. В глибині душі Максим впевнений, що саме він – господар життя. Він доброзичливий до людей, без роздумів прийде на підмогу. Досягти великих висот Максиму допоможе тільки захоплення професією. Найчастіше чоловік з цим іменем стає журналістом або фотохудожником. На протилежну стать Максим починає звертати увагу дуже рано. Свою супутницю він завжди буде підкорювати своїм терпінням і спокоєм в ті хвилини, коли від емоційного вибуху, здавалося б, не втриматися. Однак своєю думкою нехтувати цей чоловік не дозволить. Максим може часто закохуватися, але на зраду не піде. Він вірний сім’ї і дітям. Часто поруч з Максимом виявляється владна жінка, яка допомагає йому втриматися в стороні від поганого.

НЕСТОР

Ім’я Нестор грецького походження: «мандрівник», «той, що повертається на батьківщину». Володар імені Нестор життєрадісний чоловік, що приховує свою глибоку емоційність. Він не та людина, яка робить речі наполовину, тому з легкістю може домогтися і блискучих успіхів, і приголомшливого провалу. Його сильні сторони миттєво можуть обернутися в слабкі, зокрема такі як авторитаризм, марнославство, імпульсивність, нетерплячість і нерозсудливість. Цей чоловік буває напруженим, і іноді це закінчується «вибухом», під час якого він може сказати те, про що пізніше буде шкодувати. Нестор – прихильник девізу «все або нічого». Він прагне бути зразком сміливості і безстрашності. У дитинстві хлопчик особливо вразливий. Це пов’язано з тим, що для його особистої гармонії необхідна емоційна підтримка (дружня або романтична). Нестор володіє хорошою інтуїцією, при бажанні може вміло направляти свою енергію у сфери  інтелектуального дослідження, такі як соціологія, психологія, астрологія і етнологія, що дозволить йому вгамувати свою жагу до знань і висвітлити його блискучий розум. Там, де романтика, він щасливий, особливо коли живе в стабільних відносинах. Цей типаж дуже добре підходить для сімейного життя. Для цієї людини його будинок, незалежно від фактичних розмірів, – це його замок. Він може бути легковажним, відкритим і розуміючим, хоча в інший час він здається дуже егоїстичним і навіть жахливо грубим та безсердечним. Тому йому дуже важко знайти справжнього друга, який буде розуміти і приймати його мінливу натуру. До числа відповідних професій для володаря цього імені відносяться ті, що пов’язані з бізнесом (банківська справа, фінанси, менеджмент, бухгалтерський облік, економіка), певним фактором ризику (поліцейський, військовий) або ж з елементом конкуренції (спортсмен). Високотехнічні і вузькоспеціалізовані професії також можуть припасти до душі Нестору (скульптор, швець, кравець, хірург).

СТЕПАН

З давньогрецької «стефанос» означає «вінок», «корона».

Він хороший організатор і реально дивиться на речі. Чоловік підкорює всіх своїм вольовим характером, оригінальним мисленням і вдумливістю. Спілкування з ним надихає на здійснення вчинків. У дитинстві Стьопа пустотливий і непосидючий. Він готовий грати в усі ігри, дуже товариський, неконфліктний і веселий. Хлопчика важко посадити за навчання, проте він володіє чіпким розумом, що дозволяє моментально запам’ятовувати матеріал. У Стьопи невгамовний характер, він дуже спостережливий, легко помічає помилки інших людей. Батьки Степана можуть тільки радіти тому, який хороший і слухняний хлопчик у них зростає. Але з роками деяка повільність Стьопи може перерости в нелюдимость і закритість. Степан володіє сильним і неабияким характером. У нього сильно розвинене почуття власної гідності. Чоловік абсолютно впевнений в своїх видатних здібностях. При цьому це дуже добра людина. Він не злопам’ятний, не прагне повністю контролювати близьких, вміє платити відданістю за терпіння з їхнього боку. Психіка Степана досить стійка. Його дуже складно як вивести з себе, так і розгойдати на будь-які рішучі дії. Степан неохоче сприймає нове, не сприймає ломки усталених звичок. Чоловік з ім’ям Степан наділений розумом практичного складу і відмінною пам’яттю. Степан незмінно спокійний. У його житті не буває бурхливих пристрастей, з усіма без винятку людьми він спілкується прохолодно. Жіноча громада Степан дуже цінує. Здатний легко «тонути» в любові. Однак при цьому Степан прагне завжди тримати в шорах свій темперамент і не стримує себе тільки при близькості. У ці моменти чоловік щедрий на слова пристрасті. У жінках Степан цінує неприступність, йому цікаво їх завойовувати. Флірт для Стьопи має велике значення. У відносини цей чоловік завжди намагається внести щось нове. Гармонії в шлюбі Степан зможе досягти, якщо вибере в дружини жінку спокійної вдачі. Але навіть і тоді відносини в родині не будуть складатися безхмарно. У дружини надто багато приводів для ревнощів, що часто призводить до розлучення, а за розлученням у Степана нерідко слідує новий шлюб. Всі сімейні турботи Степан перекладає на дружину, навіть дітьми займається тільки іноді. Сенс життя для Степана – в спілкуванні. Це здатна на вигадки людина, наділена відмінним почуттям гумору, яке допомагає йому в складні життєві хвилини. Все, що цьому чоловікові відомо про флірт і близькості, в більшості формується літературою та фільмами. Крім того, Степан – великий любитель поговорити на відверті теми з друзями. Степан відчуває себе як риба у воді в жіночому суспільстві, хоча у нього є ціла купа друзів і серед чоловіків. Степани завжди з усіма на короткій нозі, образ не пам’ятають, але ось для красного слівця можуть і виказати чиюсь таємницю або секрет. Степан не схильний змінювати обрану професію. Заняття собі він, як правило, вибирає один раз в житті і досягає в ньому значних кар’єрних висот. З роками Степан стає справжнім майстром у своїй області. Цей чоловік воліє мати справу з деревом або металом, але уникає професій, де потрібно спілкуватися з людьми. З такого чоловіка може вийти хороший художник, модельєр або архітектор. Степан віддає перевагу вільним професіям. Йому подобається відкривати для себе і для всього світу щось абсолютно нове і незвичайне.

ОРЕСТ

Ім’я Орест має грецьке коріння, походить від «орос», що буквально з грецької перекладається як «гірський», «горець», а також «гора». У дитинстві Орест досить посидючий, непогано вчиться в школі. Водночас його оцінки не завжди такі хороші, як могли б бути. Він трепетно ??ставиться до тварин. Здатний привести додому бездомного собаку і доглядати за ним. За своєю суттю володар імені Орест досить поступливий. Водночас він наполегливо йде до досягнення своєї мети. Орест чудово розбирається в електроніці. Вибирає професію лікаря, електрика, інженера, штукатура або тренера. Для Ореста, народженого взимку, властива така риса як упертість. Він товариський, комунікабельний і складно переживає розрив. Перший шлюб найчастіше буває недовговічним. Другий зазвичай виявляється щасливішим. Така людина любить багато часу проводити на природі. Зазвичай у будинку він заводить собаку великої породи. Орест завжди бореться за справедливість. З віком на додаток до посидючості, властивої йому ще зі шкільних років, в ньому проявляється цілеспрямованість. Він без зусиль знаходить спільну мову з людьми, що відбивається на його подальшій кар’єрі. Власник цього імені, не дивлячись на всю свою легкість спілкування, завжди болісно ставиться до розставань.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему