9 Листопада 2017
Новини

Українські військові знову несуть втрати на фронті

Українські військові знову несуть втрати на фронті

Українські військовослужбовці другий день поспіль несуть втрати в зоні бойових дій на Донбасі. Спікер АТО Анатолій Стельмах в ранковому зверненні повідомив, що найгарячішою точкою на фронті є луганський напрямок, передає "Реал".

За останню добу окупанти обстрілювали позиції українських військових зі 120 мм мінометів в районах Кримського і Трьохізбенки та в районі Бахмутки.

Крім того, ворог застосовував гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети і автомати. В результаті зіткнень біля Кримського і Катеринівки ,на Бахмутці і в Новоолександрівці під Попасною у силовиків двоє людей отримали поранення.

У Луганській обласній військово-цивільній адміністрації повідомили, що під ворожий вогонь мінометів потрапили силовики в районі Кримського, де вчора українська сторона понесла втрати.

За даними ЛОВГА, захисники Кримського вчора пережили 3 обстріли з 120-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї. Трьохізбенки – 2 з 82-мм мінометів, БМП і протитанкових гранатометів. Новоолександрівки і Катеринівки у Попасній – 3 з 82-мм мінометів, автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Українські військові були змушені відкрити вогонь у відповідь на придушення противника.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему