8 Листопада 2017
Новини

8 листопада бойовики 10 раз порушували перемир'я

8 листопада бойовики 10 раз порушували перемир'я

У зоні АТО за день загинув один український військовий, ще один поранений, - відомості зі штабу.

8 листопада бойовики 10 раз порушували перемир'я в зоні проведення антитерористичної операції (АТО). За день загинув один український військовий,  а також є ще один поранений. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook. 

"Сьогодні, з півночі в районі проведення АТО ситуація залишалася напруженою, однак повністю контролювалась українською армією. Російсько-окупаційні  угруповання не припиняли обстріл наших опорних пунктів фактично уздовж всієї лінії розмежування", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру, недалеко від Донецька бойовики випустили не менше 16 мін калібру 82-міліметрів по захисникам Авдіївки і Пєсков. 

Крім того, озброєння БПМ ворог застосовував біля населеного пункту Зайцеве. А близько опівдня, в результаті вогневого протистояння з противником  отримав смертельне поранення один військовослужбовець Збройних Сил України (ЗСУ).

Окрім того, близько 10:00 ранку в результаті вогневої провокації із застосуванням гранатометів, отримав поранення боєць ВСУ.

"Всього з початку доби незаконні збройні формування 10-ть разів порушували перемир'я. У відповідь сили АТО 6 развів відповіли вогнем з піхотного  озброєння", - резюмували у штабі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему