8 Листопада 2017
Новини

На Житомирщині чоловік зарізав співмешканця дочки

На Житомирщині чоловік зарізав співмешканця дочки

За кілька днів до трагедії донька поїхала доглядати за матір'ю, яка живе в іншому місті, і не повідомила, коли збирається повернутися.

В Радомишльському районі Житомирської області загинув 29-річний чоловік, повідомляє прес-служба поліції Житомирській області, передає "Депо". 

На місці злочину правоохоронці виявили чоловіка з різаною раною шиї. Власник будинку стверджував, що його декілька днів не було вдома, а коли він повернувся, то побачив, що співмешканець його дочки мертвий. Однак, після проведення ретельного огляду будинку і збору свідчень сусідів, картина виявилася абсолютно іншою. Потерпілий був убитий за кілька днів до того, як було повідомлено в поліцію про те, що трапилося. Крім того, чоловіка бачили з потерпілим. Вони разом розпивали спиртні напої і сварилися.

Правоохоронці встановили, що того злощасного вечора власник будинку випивав з іншими односельцями. Сусіди розповіли, що власник будинку ставився до співмешканця дочки погано, але терпів його.

Попередньо з'ясовано, що 3 листопада власник оселі повернувся додому пізно, нетверезий і лихий. Постоялець-"зять" уже був у ліжку, коли господар накинувся на нього з ножем. Завдані тілесні ушкодження виявились смертельними.

Убивці світить покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 15 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему