7 Листопада 2017
Новини

160 тисяч гривень виділять поліцейським, які постраждали від збройного нападу

160 тисяч гривень виділять поліцейським, які постраждали від збройного нападу

Четверо поліцейських, котрі постраждали через збройний напад у Самарському районі Дніпра, отримають матеріальну допомогу у сумі 160 тисяч гривень за розпорядженням мера Дніпра Бориса Філатова, повідомляє видання «Обозреватель».

За словами заступника мера Олександра Санжари, цей випадок – дуже тривожний дзвіночок, який демонструє близькість Дніпра до прифронтової зони і свідчить про злочинні обороти озброєння та вибухових пристроїв. А постраждалі отримають допомогу у розмірі 40 тисяч гривень для кожного найближчим часом.

Про це заявив заступник мера міста Олександр Санжара. Така сума допомоги є максимально можливою для одноразової виплати за рік.

Розпорядження про допомогу буде підписане мером Борисом Філатовим за кілька днів, після його повернення із відрядження.

Нагадаємо, в ніч із 4 на 5 листопада у Придністровську Самарського районі грабіжники вдерлися до квартири однієї із багатоповерхівок. Сусіди, виявивши злочинців, викликали поліцію. Коли поліцейські заходили до квартири, злодії кинули в їхній бік гранату. Через вибух поліцейські отримали травми різного ступеня важкості, а один із них втратив ногу. Патрульний отримав кульове поранення в руку, тож надання матеріальної допомоги і йому не виключене.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему