7 Листопада 2017
Новини

Три покоління з одного роду загинули в церкві під час стрілянини

Три покоління з одного роду загинули в церкві під час стрілянини

Жахлива стрілянина у церкві баптистів в Техасі забрала життя одразу восьми членів однієї родини і навіть їхнє ненароджене дитя, повідомляє видання The Washington Post.

Брайан Голкомб, який працював помічником пастора, мав вести присутніх у богослужінні, і саме в цей момент до церкви увірвався вбивця і відкрив вогонь. Брайан був убитий разом із дружиною Карлою, із якою вони прожили разом у шлюбі 40 років. Тут же був убитий і їхній 36-річний син Марк. Він прийшов на службу разом зі своєю півторарічною донечкою Ноа, яка також стала жертвою розстрілу.

Із родини вижив ще один син Карли і Брайана – Джон, але він втратив дружину Крістал, яка була вагітною. Вбиті також троє із п’яти їхніх дітей.

Того жахливого дня вбивця забрав життя 26-ти людей. Серед них найстаршій убитій було 77 років, а наймолодшій дитині – 18 місяців.

Нагадаємо, страшна подія сталася 5 листопада, коли до баптистської церкви невеличкого містечка увірвався чоловік у бронежилеті і почав розстрілювати людей. Злочинцем виявився 26-річний Девін Патрік Келлі – місцевий житель, колишній військовий, який був звільнений зі служби через напад на власних дитину і дружину. Невідомо скількох іще людей він міг би розстріляти того дня, якби не Стівен Віллефорд – місцевий житель, який вистрілив у вбивцю і завдав йому поранення. Девін намагався втекти, але Віллефорд зі ще одним чоловіком почали його наздоганяти. Злочинець не впорався із керуванням і злетів у канаву, його знайшли мертвим.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему